PDA

View Full Version : 3D



janf1963
08-21-2008, 05:18 AM
I have installed Blazing Angels II on my laptop, but when I try to start the game, I get a box saying "cannot initialize 3D engine". What is wrong and what can I do to fix it.

janf1963
08-21-2008, 05:18 AM
I have installed Blazing Angels II on my laptop, but when I try to start the game, I get a box saying "cannot initialize 3D engine". What is wrong and what can I do to fix it.

xupamckee
12-31-2008, 12:57 PM
For everyone with the "Can not initialize 3D engine": Try to set your desktop to a resolution that is supported by the game e.g. 1024*768.

Andreas_94
01-05-2009, 02:09 AM
i have tried it, but it doesn´t work
have you got any other idea?