PDA

View Full Version : Help with Joystick setup



[]_---_[] KITT
08-16-2004, 07:36 PM
Besides joystick i have two gamepad connected via the serial bus. whenever i install the driver for the gamepad, FB can't recoqnised my already installed joystick. It's treating the gamepad as my joystick intead.

One solution i found is to uninstall the driver for the gamepad but this means i can't play my Euro 2004 football game with the gamepad.
Does anyone know how to solve this problem? Any advice is appreciated. Thx

http://img.photobucket.com/albums/v319/roh_kudus/Sig_Spit.gif
Me:"Do you see that pilot flying the Spitfire in the photo above?" [Brief pause] "That's not me"
Girl of my dream: "So you're the one taking the picture?" [Hopeful and interested]
Me:"Nooo, i'm the one who lent the camera" -God bless you all!

[]_---_[] KITT
08-16-2004, 07:36 PM
Besides joystick i have two gamepad connected via the serial bus. whenever i install the driver for the gamepad, FB can't recoqnised my already installed joystick. It's treating the gamepad as my joystick intead.

One solution i found is to uninstall the driver for the gamepad but this means i can't play my Euro 2004 football game with the gamepad.
Does anyone know how to solve this problem? Any advice is appreciated. Thx

http://img.photobucket.com/albums/v319/roh_kudus/Sig_Spit.gif
Me:"Do you see that pilot flying the Spitfire in the photo above?" [Brief pause] "That's not me"
Girl of my dream: "So you're the one taking the picture?" [Hopeful and interested]
Me:"Nooo, i'm the one who lent the camera" -God bless you all!

BaldieJr
08-16-2004, 11:37 PM
In the HOTAS section of FB, click the axis you want to change, then move the stick you want to use. Play around with it, you'll figure the rest out.

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

[]_---_[] KITT
08-17-2004, 04:50 AM
Thx Baldie.

http://img.photobucket.com/albums/v319/roh_kudus/Sig_Spit.gif
Me:"Do you see that pilot flying the Spitfire in the photo above?" [Brief pause] "That's not me"
Girl of my dream: "So you're the one taking the picture?" [Hopeful and interested]
Me:"Nooo, i'm the one who lent the camera" -God bless you all!

Tully__
08-17-2004, 05:21 AM
In addition to re-assigning your joystick axes in the "HOTAS CONTROL" section of the game controls assignment screen, you can also adjust the sensitivity by editing the conf.ini file. For more information, read this post (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=971107884&r=860105984#860105984), then if you're still confused http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif try some more from this list of threads (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=srch&s=400102&result_detail=3&x_as=&findw=rts_joystick&f=&sis=&dt=&author_name=Tully__&sort_order=2&action=simplesearch&search=Search) http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif

=================================================


http://members.optusnet.com.au/tully_78th/sig.jpg

Tully's X-45 profile (SST drivers) (http://members.optusnet.com.au/tully_78th/fb.zip)

Salut
Tully

The190Flyer
08-17-2004, 10:39 AM
Baldie is right, after playing your gamepad the joysticks x and y axes are screwed up all you have to do is readjust them, I've had this problem before.


"Once I saw the P-51's flying over Berlin, I knew the jig was up."-Hermann Goering