PDA

View Full Version : no surround sound ..



fobulous175
08-15-2006, 01:32 AM
I have an A8N32-SLI and using the onboard audio. I can only get front channels and that's it. I'm trying to run 5.1 channel audio. Anyone else have this problem?

fobulous175
08-15-2006, 01:32 AM
I have an A8N32-SLI and using the onboard audio. I can only get front channels and that's it. I'm trying to run 5.1 channel audio. Anyone else have this problem?

Ignabold
08-15-2006, 11:19 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Reply With Quote </div></BLOCKQUOTE>
Silly question but have you got it set to 5.1 both in the sound card setup and in the game?

AD-Klaus
08-16-2006, 10:17 AM
i had the same for the longest time before i figured it out. you have to enable hardware mixing for surround to work. also, it probably reset your sound settings in windows back to 2 speakers. go back to there and enable 5.1 as well.