PDA

View Full Version : Can't get into Multiplayer



CustomSamurai
08-26-2005, 08:05 AM
I finished the game now i want to head online to play, so i got my account(as you can see), but when i click to play it never is able to log onto the website. I have the patch v1.33 and i even disabled my firewall to see if it was that, but it wasn't. Anybody know what i could do to fix this?

CustomSamurai
08-26-2005, 08:05 AM
I finished the game now i want to head online to play, so i got my account(as you can see), but when i click to play it never is able to log onto the website. I have the patch v1.33 and i even disabled my firewall to see if it was that, but it wasn't. Anybody know what i could do to fix this?

pete592
08-26-2005, 12:31 PM
What are you seeing when you try to logon?

Do you have a firewall up? If so, tear it down.

AzN-Riceb0y
08-30-2005, 11:56 PM
I have been having the same problem, I already turned off my firewall and that didn't work.

DocSEAL
08-31-2005, 12:21 PM
Not sure if this is it, but if either of you had patch 1.1 installed at any point proir to going to 1.33, then I would suggest re-installing the game.