PDA

View Full Version : How can I order flak gun to auto firing?



MondayU501
06-11-2011, 11:22 PM
Hi, All
I have 2 Flak guns on my U-boat but I can't order it to auto fire to enemy plane.
I think SH3 easy to order.

Magikhairbrush
06-12-2011, 03:52 AM
so the gun is manned and their not firing? thats strange... but my advice is to never be surfaced with aircraft around ha

kenkevin0
06-13-2011, 12:00 AM
Man the guns and take a look at the planes with your binocular.Once that is done and you've located the planes,press space to lock them and the crew will fire rounds against them if they get close enough.

MondayU501
06-13-2011, 02:48 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif Thanks... I cant do that but now I can't stop them to shoot at long range. I want to order them to shoot at close range.

kenkevin0
06-15-2011, 08:55 AM
You might want to download this and if you know how to use JSGME.
http://www.subsim.com/radioroo...wthread.php?t=166979 (http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=166979)