PDA

View Full Version : Game Frezes in "loading" Quarterback



hdesknab
08-19-2008, 02:39 PM
After i have completed the "ready for bear" operation and enterd the "truck" i get the "video trasmitions" then the "quarterback operation "loads" with the initial screen then nothin more happends no turning "skull" so it seems frozen. if i go to the taskmanager it states "GRAW not responding" if i kill the app i have to restart on the last mission "ready for Bear" and i can not get past the scenario no matter how i try. Any one have any ideés on how to get past this?

hdesknab
08-19-2008, 02:39 PM
After i have completed the "ready for bear" operation and enterd the "truck" i get the "video trasmitions" then the "quarterback operation "loads" with the initial screen then nothin more happends no turning "skull" so it seems frozen. if i go to the taskmanager it states "GRAW not responding" if i kill the app i have to restart on the last mission "ready for Bear" and i can not get past the scenario no matter how i try. Any one have any ideés on how to get past this?

Want2Snipe
08-20-2008, 08:27 AM
Post your system specs, post your drivers version for sound & video and post your game version (patch number).

This was a common bug and sometimes, the only solution was to play the map from the beginning, sometimes, reloading your last saved was enough.

hdesknab
08-21-2008, 02:04 AM
Hi This is my specs for the PC that i am using now.
System
Operativsystem namn Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
Version 6.0.6001 Service Pack 1 build 6001
Manufakture HP-Pavilion
Processor AMD Phenom(tm) 9500 Quad-Core Processor, 2200 Mhz, 4 kärnor, 4 logiska processorer
Installed physikal memory (RAM) 3,00 GB

Sound Card
Namn Realtek High Definition Audio
Drivwe rtkvhda.sys (6.0.1.5502, 1,92 MB (2 015 192 byte), 2008-01-23 22:34)

Graphic card
Namn NVIDIA GeForce 8800 GT
Installed driver nvd3dum.dll,nvwgf2um.dll
Driver version 7.15.11.7519

I hav now tried to play GRAW as Admin user, but get the same problem here after every succsessfull mission when i expect that the next mission would start i get the same problem it "frezzes" if i kill the app. with the task mangaer i normaly kan start again (running the game from last Checkpoint) and then it usually works. I have to say that iregarding on how this game is working i am not really shure if i like to spen any money on GRAW 2 ?!?!?!?.

--hdeknsb

Want2Snipe
08-21-2008, 11:53 AM
Hmmmm, sorry pal, Vista is another problem all together and since I don't use it, I know nothing about it.

Hopefully, some of the other members are going to be willing to help you since UBI won't lift a finger to do so... food for thought! http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

mihil1979
11-15-2008, 05:21 PM
take fullscreen off and play the checkpoint on a small window

Want2Snipe
11-15-2008, 05:25 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by mihil1979:
take fullscreen off and play the checkpoint on a small window </div></BLOCKQUOTE>

Dude... SERIOUSLY ??? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif

Way to bring a relic post up! http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

mihil1979
11-16-2008, 05:50 AM
Well it worked for me. I had the same common problem. I just put every setting to minimum and took fullscreen off. Then i played the last checkpoint on a small window and it did the trick. Finally i can continue my graw experience. http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

Taharoakehua
12-08-2008, 09:21 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by mihil1979:
take fullscreen off and play the checkpoint on a small window </div></BLOCKQUOTE>


Hey Thanks man that worked for me http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif....Finally...I AM UNLEASHED!!! http://forums.ubi.com/images/smilies/icon_twisted.gif

FANOFUBISOFT
12-10-2008, 10:34 PM
A gigabyte of RAM minimum seems to fix games such as Matto4 that load nearly half that. And even though your graphics card has another 512gb.

werelamb
03-03-2009, 07:15 AM
Yep taking off fullscreen realy does work http://forums.ubi.com/images/smilies/clap.gif at last i can play next mission