PDA

View Full Version : rifle attachments?



watk
04-01-2005, 09:22 AM
I have already played through the entire single missin game and have not been able to switch to my sniper or shogun attachment. I pushed the white button and every other combination but nothing seems to work. How do you switch attachments?

watk
04-01-2005, 09:22 AM
I have already played through the entire single missin game and have not been able to switch to my sniper or shogun attachment. I pushed the white button and every other combination but nothing seems to work. How do you switch attachments?

Terrax213
04-01-2005, 09:26 AM
Hit the white button while the SC20K is drawn and Sam will switch the attachments. To fire the shotgun attachment, hit the left trigger ... the sniper attachment fires when you use the scope (click the left thumbstick to zoom in once you're in scope mode)

black ops freak
04-01-2005, 09:32 AM
I heard somewhere that you don't get the shotgun until mission 7. Is that true?

watk
04-01-2005, 09:32 AM
i've done that and it still does not work

Terrax213
04-01-2005, 09:43 AM
black ops .. that's true yes

watk .. it should work? As long as you choose the loadout before the mission which contains the sniper and/or shotgun attachment ... draw the rifle, then tap the white button. Make sure the gun is drawn, not just selected. There's no reason it shouldn't work.

Splinterz_1
04-01-2005, 09:43 AM
Doesn't work for me neither http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif

Splinterz_1
04-01-2005, 09:45 AM
If I have my weapon drawn and when i push the white button it brings up my inventory. I choosed the sniper attachment in the loadout so..

Splinterz_1
04-01-2005, 09:51 AM
bump,
sorry but I want an answer!
Rhoulette ?

deepthroat77
04-01-2005, 10:01 AM
i think u are supposed to tap the white button

Splinterz_1
04-01-2005, 10:01 AM
DOESN'T WORK !

Splinterz_1
04-01-2005, 10:08 AM
HUH!?
lol, it suddenly worked.
you just have to tap it for like 0,001 second. LOL http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Terrax213
04-01-2005, 10:11 AM
That's exactly how you do it ... Choose the SC20K from your inventory, hit X to draw it, then TAP the white button, don't hold it, just give it a soft tap. That's all there is to it. Sam will go into his animation where he adds the attachment, and there you have it. If that's not working I'm not sure what else to tell you.

*EDIT* As I posted, you got it lol ... "Tap" is the key word http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Colirio
04-01-2005, 11:09 AM
I gotta admit, why in the world they didn't just make the shotgun/sniper rifle attachment switch just part of the inventory menu boggles my mind. There's been several times when I was trying to tap the button in a hurry to switch it out and I just can't get it to work right.

JoNAsOS3
04-01-2005, 11:20 AM
Terrax? Since when were you a mod?
Another person not to argue with, eh? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_razz.gif

Terrax213
04-01-2005, 11:42 AM
I have been for a couple of weeks now http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_razz.gif

I do kinda agree with Colirio, but that may have also gotten the inventory a little too cluttered. You just gotta make sure you're in a safe spot when switching attachments (same goes for looking at the map).