PDA

View Full Version : Issue with Second Campaign Mission



atrus912
01-20-2008, 09:41 PM
Okay guys...I started the campaign at the earliest possible date to start it, and I succesfully completed the first mission (woo-hoo).

But on the second mission, the one that starts out with the only objective as a patrol...I'm stuck.


I've gone to the designated patrol area, done a search of the area to include a radius of some 50-plus kilometers in every direction, and sank almost 65,000 tons worth of merchant and war shipping. I'm out of torpedoes. My crew is sick of me. Yet it still says my objective of patrolling the area isn't completed. What's up?

joe2tiger
01-21-2008, 07:22 AM
I was stuck too and can't finish the mission. I've done the same things you have done. I want to know what to do too.

Yooperbacker
01-21-2008, 10:46 AM
Hello joe2tiger, atrus912 also asked this question in General Discussion and received a few answers there.
Go here (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6421019045/m/4601096726) to read that thread.

dgrayson
01-21-2008, 02:42 PM
You can find a guide to completing missions HERE (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6421019045/m/3431059945)

In the case you are referring to, stay within 45 nautical miles of the star center for at least 48 hours, in some case 72 hours, and the star will gray out. If you go out of a 50 mile radius by as much as a yard the mission clock resets. That's why I use 45 miles.
Use the compass to draw a 45 mile radius circle.

Yooperbacker
01-21-2008, 03:34 PM
I go to the star center and just sit there at periscope depth for the 45 to 48 hours.

Koneser_24
01-26-2008, 04:31 PM
Hello! I've got the problem in this mission but another type. I've succeeded the patrol (grey star instead of gold), I've returned the base but nothing happened. I click everything but I can't finish the mission. Help me please!

Maverick_U2007
01-29-2008, 07:51 AM
Just a question.....did you see the Anchor Picture appear at the top right of your screen when you were close to your home port...you have to press on it and it gives you options..

Maverick