PDA

View Full Version : SC Double Agent - ***MUST CHECK*** ERROR ONCE AGAIN!



br00klyn69
02-06-2007, 06:02 AM
Ok, so here's my case - i've installed the game couple days ago by picking the FULL option and not installing directx which was on the cd. everything went fine and the game was working perfectly (no matter if i've launched it by shortcut, scda launcher or directly by .exe file). but in the shaghai mission it crashed to the desktop of my win xp and since then i can't run the game any more!http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif what's strange - i'm not only having the ***must check*** error, but also 'Can't spawn Sam..., not enought space in EchelonStart...' or something like that randomly. and THIS CAN'T BE THE DRIVERS/DX PROBLEM becouse THE GAME WAS WORKING FINE to that point!!! sadly, after reading almost all of the post here about this problem i didn't come across the answer how to fix it. i've also tried all the solutions which are given here. SO comeon people - we're not paying you for NOT ANSWERING OUR PROBLEMS WITH YOUR GAMES - please, this is pathetic! HELP US AND GIVE US THE PROPER FIX FFS!http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif and for the record, my specs : p4 2,2ghz; 1,5gb ram; gf7600gs.

br00klyn69
02-06-2007, 06:02 AM
Ok, so here's my case - i've installed the game couple days ago by picking the FULL option and not installing directx which was on the cd. everything went fine and the game was working perfectly (no matter if i've launched it by shortcut, scda launcher or directly by .exe file). but in the shaghai mission it crashed to the desktop of my win xp and since then i can't run the game any more!http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif what's strange - i'm not only having the ***must check*** error, but also 'Can't spawn Sam..., not enought space in EchelonStart...' or something like that randomly. and THIS CAN'T BE THE DRIVERS/DX PROBLEM becouse THE GAME WAS WORKING FINE to that point!!! sadly, after reading almost all of the post here about this problem i didn't come across the answer how to fix it. i've also tried all the solutions which are given here. SO comeon people - we're not paying you for NOT ANSWERING OUR PROBLEMS WITH YOUR GAMES - please, this is pathetic! HELP US AND GIVE US THE PROPER FIX FFS!http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif and for the record, my specs : p4 2,2ghz; 1,5gb ram; gf7600gs.