PDA

View Full Version : Troop Insertion Missions- a plea for help



Stevepine
11-15-2007, 06:20 PM
HI there.... I was trying to insert troops into Java and I managed to do it once before some little sub chaser attack boat with a million depth charges decided to spot me in shallow water.

After that EVERY time I tried to get close to the coast , the game simply didnt give me the option to offload the troops.

I mean I really got as close to the target as a sub can get without strapping weels on it and going ashore! ...Still this didnt trigger the drop off???

I waited and waited and tried to aproach again at different times of day and night etc. etc..

Any thoughts?
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Stevepine
11-15-2007, 06:20 PM
HI there.... I was trying to insert troops into Java and I managed to do it once before some little sub chaser attack boat with a million depth charges decided to spot me in shallow water.

After that EVERY time I tried to get close to the coast , the game simply didnt give me the option to offload the troops.

I mean I really got as close to the target as a sub can get without strapping weels on it and going ashore! ...Still this didnt trigger the drop off???

I waited and waited and tried to aproach again at different times of day and night etc. etc..

Any thoughts?
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Stevepine
11-15-2007, 07:17 PM
I think I have it now... in order for you to be able to insert troops you have to approach the target zone submerged even if there are no ships around for miles. Interesting!

Liddabit
11-15-2007, 07:38 PM
Yes, also stop the boat http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Then enjoy the amazing titanic hitting an ice berg sound effect for the little inflatable raft hitting your boat:P (bit overkill in the noise :P))

capt_frank
11-16-2007, 10:14 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Stevepine:
I think I have it now... in order for you to be able to insert troops you have to approach the target zone submerged even if there are no ships around for miles. Interesting! </div></BLOCKQUOTE>

Not to my recollection. I've approached at PD only if bandits were in the vicinity. Once the drop zone was clear, topside I'd go to allow those noisy bastidges off my rig...

Normally the drop zone is without enemy presence or presents... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif