PDA

View Full Version : AC2 Freeze Issue



kallisto1982
11-21-2009, 02:22 PM
Allo all

Just Arrived in Venice and I'm getting graphical freezes. Is this a faulty disk issue, or an indication I should stop playing it for eight hours on end?

Before anybody asks, the disk has no scratches and as far as I know my console should be handling it fine.

Thanks

jasminam
11-21-2009, 03:10 PM
Moving this to Hints&Tips, you'll probably find your answers there http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

kallisto1982
11-21-2009, 03:56 PM
Found the problem....nevermind

Stupid Microsoft...