PDA

View Full Version : Sound problems...



Bunbulf
04-06-2005, 01:26 PM
Whenever I play the game everything sounds supurb... except for the voices. For example, I'll hear a guard say "yea--yeah, I thought so". Like every first word is said double, but gets cut off half way. I've got nothing fancy set in the sound options...

I've got an ABIT NF7 with onboard 6-channel sound. Here are the rest of my PC specs just so I don't get asked them later on:
AMD 3000+ @ 2.4ghz
ATI 9800XT OC'ed
1GB PC3200 RAM
Windows XP

Bunbulf
04-06-2005, 01:26 PM
Whenever I play the game everything sounds supurb... except for the voices. For example, I'll hear a guard say "yea--yeah, I thought so". Like every first word is said double, but gets cut off half way. I've got nothing fancy set in the sound options...

I've got an ABIT NF7 with onboard 6-channel sound. Here are the rest of my PC specs just so I don't get asked them later on:
AMD 3000+ @ 2.4ghz
ATI 9800XT OC'ed
1GB PC3200 RAM
Windows XP

Secretaznman
04-06-2005, 05:08 PM
I know this isn't really a response to your question, but I am also having trouble with the game. You see, my graphics card (Intel Media Accelerator 900) won't play the stupid game. And I found out that I don't have any PCI-express or AGP slots for it! *sigh*

stealth707
04-06-2005, 05:25 PM
Had the same problem, also clicking as in a bad CD copy....dowliaded ATI driver updates today and all dtutter and dlicking is gone................can't extract form Penthouse map though?

stealth707
04-06-2005, 05:26 PM
downloaded/stutter/clicking/
TYPO's must slow down.

futt_bucker
04-08-2005, 09:39 AM
bbump