PDA

View Full Version : Guild Wars: Server Problems



DS12
04-29-2005, 02:58 PM
Ok, well I got GW today and was loveing it, until at a load screen into a new area, it simply stopped. It usually takes about ten secounds to load, tops, but this time it didn't load. I waited, then shut down the program and started it again. Now it won't even let me load my acount up, saying there is an error, pictured bellow, and I should go to the support website. Well, I would, except that its down. I know it is unlikely any of you can help me, but any help you could provide would be welcome.

http://img164.echo.cx/img164/4910/image14ga.th.jpg (http://img164.echo.cx/my.php?image=image14ga.jpg)

I'm gonna reboot now and see if that helps any

DS12
04-29-2005, 02:58 PM
Ok, well I got GW today and was loveing it, until at a load screen into a new area, it simply stopped. It usually takes about ten secounds to load, tops, but this time it didn't load. I waited, then shut down the program and started it again. Now it won't even let me load my acount up, saying there is an error, pictured bellow, and I should go to the support website. Well, I would, except that its down. I know it is unlikely any of you can help me, but any help you could provide would be welcome.

http://img164.echo.cx/img164/4910/image14ga.th.jpg (http://img164.echo.cx/my.php?image=image14ga.jpg)

I'm gonna reboot now and see if that helps any

Desert Hawk
04-29-2005, 03:21 PM
My friend on MSN was having the same problem. Its working again for him though. It could just be the server.

vpc410
04-29-2005, 03:50 PM
Ya, their servers are a little screwy today. It was perfectly fine earlier in the week. Just give it some time. I believe they're performing some maintenance. Awesome game though.