PDA

View Full Version : Sound drops???



Tbagz
10-02-2005, 11:29 PM
I am trying to play lomac again after about a year off. Now it seems that my sound stops and kicks back in at times. also Betty sounds distorted on her pull up! commands, but at other times betty sounds fine. The sound worked fine last time I played. so I am not sure what went wrong. I am doing a reinstall as we speak. I was trying to avoid a reinstall till I dloaded FC. but I want to see if this fixes the sound. If not do yall have any Ideas?

Specs
P4 2.53 500 FSB
1gb Muskin 2700 or 3200/i think it has been a while ...lol
asus p4c800 E deluxe mobo
Geforce FX 5700le
on board sound (like I said worked fine before)
nothing special for hard drives or anything.

Tbagz
10-02-2005, 11:29 PM
I am trying to play lomac again after about a year off. Now it seems that my sound stops and kicks back in at times. also Betty sounds distorted on her pull up! commands, but at other times betty sounds fine. The sound worked fine last time I played. so I am not sure what went wrong. I am doing a reinstall as we speak. I was trying to avoid a reinstall till I dloaded FC. but I want to see if this fixes the sound. If not do yall have any Ideas?

Specs
P4 2.53 500 FSB
1gb Muskin 2700 or 3200/i think it has been a while ...lol
asus p4c800 E deluxe mobo
Geforce FX 5700le
on board sound (like I said worked fine before)
nothing special for hard drives or anything.

Amarak01
10-08-2005, 05:03 PM
I am also having this problem, but I heard that if you have a cmedia sound that it may cause this. If you happen to figure it out, please post for me. Thank you.