PDA

View Full Version : Resolutions and windowed mode



shiftylentil
12-05-2008, 08:22 AM
Sorry if someone already posted a question about this.

My computer has a native resolution of 1440x900, but in the settings I can only go up to 1280x720. Is there any way to get it higher?

Also, when I uncheck fullscreen, the game still runs in fullscreen. Any fix for this?

shiftylentil
12-05-2008, 08:22 AM
Sorry if someone already posted a question about this.

My computer has a native resolution of 1440x900, but in the settings I can only go up to 1280x720. Is there any way to get it higher?

Also, when I uncheck fullscreen, the game still runs in fullscreen. Any fix for this?

Zzipper
12-05-2008, 09:47 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by shiftylentil:
Sorry if someone already posted a question about this.

My computer has a native resolution of 1440x900, but in the settings I can only go up to 1280x720. Is there any way to get it higher?

Also, when I uncheck fullscreen, the game still runs in fullscreen. Any fix for this? </div></BLOCKQUOTE>

I have exactly the same problem and need some help!

RemixDojo
12-05-2008, 03:22 PM
yes the resolution choices are pretty ridiculous. no pc wide screen accept 720p which freaks out my computer.

someone tell the man to patch this up and give us all the expected resolutions. 1360x768 please!