PDA

View Full Version : Double Agent / Win2K



astrobdw1969
03-31-2007, 04:51 PM
Is there any way at all to get Splinter Cell Double Agent running under Windows 2000? I have a modern, mid-range rig (and yes I have a card supporting SM3.0), but have not had any reason to upgrade Windows. I picked this game up when the price dropped and after a couple of hours of trying to get it to work, noted that the box says XP only. Frown

Is there *any* way to make this work? I have always loved SC, and own all 4... but can't play this one.

astrobdw1969
03-31-2007, 04:51 PM
Is there any way at all to get Splinter Cell Double Agent running under Windows 2000? I have a modern, mid-range rig (and yes I have a card supporting SM3.0), but have not had any reason to upgrade Windows. I picked this game up when the price dropped and after a couple of hours of trying to get it to work, noted that the box says XP only. Frown

Is there *any* way to make this work? I have always loved SC, and own all 4... but can't play this one.