PDA

View Full Version : What is this?



horsechef
03-16-2004, 08:28 PM
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1832 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6430)

ReadFile beyond EOF 8895664+1/8895664

History: ULinkerLoad::Serialize <- FString<< <- FNameEntry<< <- LoadNames <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- VerifyPackages <- UGameEngine::LoadMap <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop



I keep getting this error.

horsechef
03-16-2004, 08:28 PM
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1832 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6430)

ReadFile beyond EOF 8895664+1/8895664

History: ULinkerLoad::Serialize &lt;- FString&lt;&lt; &lt;- FNameEntry&lt;&lt; &lt;- LoadNames &lt;- ULinkerLoad::ULinkerLoad &lt;- UObject::GetPackageLinker &lt;- VerifyPackages &lt;- UGameEngine::LoadMap &lt;- AttemptLoadPending &lt;- TickPending &lt;- UGameEngine::Tick &lt;- UpdateWorld &lt;- MainLoop



I keep getting this error.

GIJERSEY
03-18-2004, 09:11 AM
I sometimes get similar errors like that. It is probably related to the bugs in the code that has been discucced ad-nausum... I just restart RVS and all is ok.

I really laugh when I see the ATI logo in RVS and their saying that RVS is "Optimized for ATI" when Ubisoft can't even get Anti-Aliasing to work with drivers higher than 3.8! You would think that Ubisoft would have fixed this issue by now so all of us RVS players could stop having to be forced to use the older 3.8 Catalyst drivers to get AA to work.

I can't play RVS without my precious AA on! Without it, it looks like crapola!

Gunny Highway
03-18-2004, 11:05 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by GIJERSEY:
I sometimes get similar errors like that. It is probably related to the bugs in the code that has been discucced ad-nausum... I just restart RVS and all is ok.

I really laugh when I see the ATI logo in RVS and their saying that RVS is "Optimized for ATI" when Ubisoft can't even get Anti-Aliasing to work with drivers higher than 3.8! You would think that Ubisoft would have fixed this issue by now so all of us RVS players could stop having to be forced to use the older 3.8 Catalyst drivers to get AA to work.

I can't play RVS without my precious AA on! Without it, it looks like crapola!<HR></BLOCKQUOTE>

Try this here for AA "fix": link (http://forums.ubi.com/eve/forums?q=Y&s=400102&a=tpc&f=327106611&m=702100142&r=548109182#548109182)

and post if it works or not for you at: link (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=327107011&m=268109182)

http://home1.stofanet.dk/gunny/gunny.jpg