PDA

View Full Version : Multiplayer PLEASE HELP ME!!



Major252113
12-12-2006, 10:58 AM
My multiplayer works fine but now the message that says "Please insert the original disc instead of a backup (1000).

Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000 for further, more detailed information."
I do exactly what it says and repeat and repeat it and nothing changes.
I have the latest patch and I have played it so much, PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!111one<div class="ev_tpc_signature">

http://img517.imageshack.us/img517/8553/samisinvisibleo3or4lolcei1.gif
MajorYum
Reformed.

Major252113
12-12-2006, 10:58 AM
My multiplayer works fine but now the message that says "Please insert the original disc instead of a backup (1000).

Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000 for further, more detailed information."
I do exactly what it says and repeat and repeat it and nothing changes.
I have the latest patch and I have played it so much, PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!111one<div class="ev_tpc_signature">

http://img517.imageshack.us/img517/8553/samisinvisibleo3or4lolcei1.gif
MajorYum
Reformed.

lkk8888ace
12-12-2006, 11:08 AM
Had this problem just a few minutes ago. Must be a glitch or something.Just eject the disc and put it back and when option to start SCDA pops out just press ok.It will be back to normal.