PDA

View Full Version : the operation ended cause it took too much time?



eiVaL
04-03-2008, 08:45 AM
what the hell does that mean?

it says that everytime i try to host a campaign.

if i choose "continue" it works but i want to choose a different mission it gives me that message...

eiVaL
04-03-2008, 08:45 AM
what the hell does that mean?

it says that everytime i try to host a campaign.

if i choose "continue" it works but i want to choose a different mission it gives me that message...

SRTRHINO
04-03-2008, 08:51 AM
maybe you set a time limit if you can. i have never hosted a online coop campaing check your settings