PDA

View Full Version : There is something wrong with the graphics



Licenturion2
09-29-2007, 09:44 AM
When I see all the screenshots it all looks so cute with vibrant colors. When I run the game on my PC with all the video options set on maximum everything looks so pale.

The strange thing is: when I take a screenshot it looks great as on the screenshots. When I run the game in Windowed mode, it looks great too. But in full screen it looks horrible...

How is this possible?

Licenturion2
09-29-2007, 09:44 AM
When I see all the screenshots it all looks so cute with vibrant colors. When I run the game on my PC with all the video options set on maximum everything looks so pale.

The strange thing is: when I take a screenshot it looks great as on the screenshots. When I run the game in Windowed mode, it looks great too. But in full screen it looks horrible...

How is this possible?

citybuilder
09-29-2007, 11:08 AM
Have you recalibrated your monitor lately? Mine use to be the opposite of what you describe and most games in full screen mode were extremely dark, I recalibrated and now they look like they should.

Licenturion2
09-29-2007, 03:41 PM
^^
I recalibrated my screen. Everything look great now.
Thanks

citybuilder
09-29-2007, 04:03 PM
Your welcome

annaval
11-08-2007, 11:41 PM
how do you tkae screenshots?
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif

PWH
11-09-2007, 12:44 AM
Prnt Scrn saved in. My Documents\THE SETTLERS - Rise of an Empire\Screenshots

If you use antialiasing in game they are blank screenshots.

So I use fraps, you can choose your screen capture hotkey.

Fraps (http://www.fraps.com/download.php)

annaval
11-10-2007, 11:03 PM
Thank You, you are very helpful. How do you save Prt Scrn?

PWH
11-11-2007, 02:57 AM
If you are using fraps. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Screen Capture Questions (http://www.fraps.com/faq.php#screencap)

PWH
11-11-2007, 03:31 AM
For all my other screenshots I use irfanview version: 4.10
All the help you need is in help. Frequently Asked Questions http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif
irfanview (http://www.irfanview.com/)

PWH
11-11-2007, 04:24 AM
Or Prt Scrn, start, all programs, accessories, paint, Edit, paste, file, save as.. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

PWH
11-11-2007, 04:46 AM
I almost forgot if you only want the open window screenshot, Alt Gr, Prt Scrn at the same time. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

wizebeard888
11-11-2007, 04:59 PM
everytime i start a mission i cant see anythin except the buttons like menu or treasury i can see all those kinds of buttons but i cant see the landscape or buildings or trees or anything like that so can ya help me

BTOG46
11-11-2007, 05:26 PM
You could try updating your graphics card drivers.
What card do you have?