PDA

View Full Version : How to load an "in-base" savegame?



Narog
03-26-2005, 08:06 AM
These are listed in the savegame list but trying to load them causes the game to crash.
Any workaround (except loading an in-mission save from the previous mission)?

Narog
03-27-2005, 06:48 AM
bump...

Schepke-U-100
03-27-2005, 07:03 AM
I get the same issue! but with pretty much all my saves...