PDA

View Full Version : 8800GTS DOES NOT WORK AT ALL



zOrro-plUs
12-13-2006, 05:53 AM
Alphapunk2, use the support formula at support.<b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b].com, to upload a higher resolution screenshot of the error message (no way to read what it says).

Also go to your Start-menu, click Run and type "dxdiag". When the blue bars are done getting information, click the button "Save all information" and save the file dxdiag.txt to your desktop. Compress dxdiag.txt and your image to a .rar or .zip archive and attach it to your error/crash-report formula.

anarchyrising
12-13-2006, 08:40 AM
Originally posted by zOrro-plUs:
Alphapunk2, use the support formula at support.<b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b].com

Another popular support method is to take the DVD carefully out of your ROM and with the most careful of movements, smash it beneath your foot.<div class="ev_tpc_signature">

------------------------------
You can't guarantee my sanity.
I can't guarantee your safety.

scworld
12-14-2006, 04:58 AM
My current impression of a game of SCDA (http://www.splintercellworld.com/img/downloads/impression.wmv) (5.45MB)<div class="ev_tpc_signature">

http://www.splintercellworld.com/img/misc/text.gif
11th line of text (rules are still clear)
12th line of text (rules are still clear) HS<040703.
13th line of text (rules are still clear)
14th line of text (silly rules)

captainmayhem13
12-16-2006, 06:23 PM
Yeah, so I tried filing a bug report, but was told an error on the site occured.

I didn't see it on this forum, but I have on some others, so I don't know if <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] is aware of it or not. I'm refering to the unlockable safe glitch. Pushing left or right doesn't move the dials. I haven't seen a patch for it yet, so I thought I'd mention it.

zOrro-plUs
12-16-2006, 06:47 PM
If you move your mousewheel downwards, you'll be moving at minimum speed. The bomb assembling thing works the same way. You can control the speed with which the lever moves down with your mousewheel. You can only crack a safe if you're moving at max speed. You only need to increase your speed while you're at the cracking part - you don't have to run to the safe.

MajikMyst
12-17-2006, 04:16 AM
Game still crashes from time to time.

Graphic settings are lost. The game seems to like to play at it's own settings.

Mine assembly game is way to hard for what it is.

I can't bind functions to additional mouse buttons. I have the MS Laser mouse 6000 with 4 buttons and a wheel. I can't use the two side buttons for anything.

You all are using the Next Generation Unreal engine, you shouldn't be having these issues!

Weapon/Gadget selection system should be much easier than what it is! I don't have time to press a button, click an arrow, click my weapon of choice while I am being shot at! I don't mind selecting gadgets in this method, but I want hot keys to my guns! One for rifle and one for hand gun!

The grab radius around enemies needs to be bigger! I should have to check the size of their undies to get the grab button. I should be able to stand at least 3 to 4 feet behind them and be given the option to grab them. Most of my alerts come from trying to grab someone.

ghost4512005
12-17-2006, 12:58 PM
Hi, just got SCDA (PC) a week ago. Just noticed, I can't use my newly unlocked weapons by completing the 'star' objectives. When I start the next mission they are simply not available. I installed patch v1.02, but still have the same issues.

Does anyone else have this problem?

Do I need to select something in a menu somewhere or something?

Apparently they should be available in the next mission, but simply are not there.

Any help would be greatly appreciated!

swrsc.pl
12-19-2006, 01:33 AM
I haven't on game sound and in menu (single player). In multiplayer game, all its ok.
I instaled path 1.02.
How to fix this problem?

ZipUmm
12-20-2006, 07:44 PM
What's the deal with <b style="color:black;background-color:#a0ffff">UBI[/b] support? I post a bug with Spinter Cell Double Agent that prevents you from binding any mouse keys and the say they passed the information along to the proper channels and close my ticket. They didn't fix the "key binding" issue and seems to just brush it off. There is a workaround in the forum where you hack an INI file to override it but I could never get all the key bindings the way I use them.

Clueless163
12-26-2006, 04:03 PM
WTF is this???
http://i49.photobucket.com/albums/f264/92HondaEX/wtf2.jpg

Wangfuad
12-27-2006, 04:19 PM
Don't tell me to read the other forums describing how to make this game work because that's ****. I've done all that you told me to do <b style="color:black;background-color:#a0ffff">UBI[/b] and my game doesn't work. I always crash while LOADING the game. LOADING. I can't even get into the menu. I have added the -ll line to the shortcut and done all of that other **** you suggested (new drivers blah blah blah) and I am REALLY angry that you would let a game come out onto the shelf like this

System Specs:
EVGA 8800GTS
2Gigs DDR2
EVGA 680i mobo
Core 2 Duo 6600
sound blast X-Fi

Now I know this is all new hardware but I expected to at least be able to load the game...
Way to go <b style="color:black;background-color:#a0ffff">UBI[/b]. I could of sworn I recently read about your new "Dedication" to out-do EA and make better games with fewer bugs. Who the hell said that? That was you right?

FIX MY GAME NOW or its going back.

craig_s232424
12-27-2006, 07:18 PM
we know, we feel your pain

SmokE.ScreeN
12-27-2006, 08:02 PM
return it to wher u bought it and buy an older version, casue if u look closely at the back of the box at the bottom, the highest version this game supports is a 7900<div class="ev_tpc_signature">

http://img131.imageshack.us.img131/4711/smokeyn9.jpg

Nightmare225
12-27-2006, 08:15 PM
Originally posted by Wangfuad:
Don't tell me to read the other forums describing how to make this game work because that's ****. I've done all that you told me to do <b style="color:black;background-color:#a0ffff">UBI[/b] and my game doesn't work. I always crash while LOADING the game. LOADING. I can't even get into the menu. I have added the -ll line to the shortcut and done all of that other **** you suggested (new drivers blah blah blah) and I am REALLY angry that you would let a game come out onto the shelf like this

System Specs:
EVGA 8800GTS
2Gigs DDR2
EVGA 680i mobo
Core 2 Duo 6600
sound blast X-Fi

Now I know this is all new hardware but I expected to at least be able to load the game...
Way to go <b style="color:black;background-color:#a0ffff">UBI[/b]. I could of sworn I recently read about your new "Dedication" to out-do EA and make better games with fewer bugs. Who the hell said that? That was you right?

FIX MY GAME NOW or its going back.

Try Driver Cleaner Pro, wiping the drivers completely, then downloading the 97.44 drivers.

Also, as a precaution, get the December update of DirectX from MS's website.

nekrosoft13
12-27-2006, 08:29 PM
join the fun

http://forums.<b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b].com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/<b style="color:black;background-color:#ffff66">7261003715[/b] (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/7261003715)

Wangfuad
12-27-2006, 09:35 PM
http://i129.photobucket.com/albums/p236/wangfuad/untitled.jpg

WORKS PERFECTLY MY ***!!

SmokE.ScreeN
12-27-2006, 10:41 PM
yeah but the video card u have is not supported therfore its over the reccomended but its not a supported card<div class="ev_tpc_signature">

http://img131.imageshack.us.img131/4711/smokeyn9.jpg

Wangfuad
12-27-2006, 11:45 PM
You're not helping me smoke...

kelvin708
12-28-2006, 12:42 AM
Make it support Shader 2.0!

ATI X850XT not working for SCDA? BULL!

SmokE.ScreeN
12-28-2006, 11:50 AM
try this: buy an older SUPPORTED video card from the store and put it on ur computer and see if the game will run. If it does problem solved, if it doesent return the video card and get ur money back, easy as that<div class="ev_tpc_signature">

http://img131.imageshack.us.img131/4711/smokeyn9.jpg

Wangfuad
12-28-2006, 12:10 PM
Hey smoke... Do you have to try to be such a huge ******bag or does it come naturally for you?

Iservealot
12-28-2006, 12:44 PM
Well, lets see exactly where the game is halting.

Make a shortcut to the single player exe on your desktop. add these target commands to the end of the quotes

-ll -log

then, post the log on this thread, that can be found in .txt format in the root directory of the single player system folder.<div class="ev_tpc_signature">

Proud to say that I am the first to ever compile a custom sound package and mesh with animation package, into Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory???s editor.

We want a DA map editor release (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/2561076052/m/7781099405)

darknightd
12-28-2006, 05:12 PM
You want to know about bugs that are happening with this game that can be passed on to the developers?

http://forums.<b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b].com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/<b style="color:black;background-color:#ffff66">7261003715[/b] (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/7261003715)

Have a read. Some of it is entertaining and other parts are a bit technical.

solway
12-29-2006, 09:06 AM
see this thread for some fixes/suggestions http://forums.<b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b].com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/5761049615 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/5761049615)

someone please sticky it

FritzC6
12-29-2006, 01:27 PM
return a gf 8800 gts ( an incredibly expensive and top of the line gfx card) to actually BUY an older gfx card , you must be joking !

you're system is sweet man , don't get so worked up over a stupid game
try the log wich is suggested here and good luck man

Nightmare225
12-29-2006, 06:46 PM
In Versus, when some maps load, the game crashes and forces an entire computer restart.

Intel e6600
eVGA 8800GTX

s03453971975
12-31-2006, 04:23 AM
My machine is locking up at odd intervals when playing single-player. The monitor goes into standby, and the whole machine requires a hard reboot. CTRL+ALT+DEL does nothing. Thus far, I've managed to finish the opening level and the training, but with 3 lockups.

-It's not a heat issue; I can play any other title I like for as long as I like without crashes. My video card never gets above 60C under full load, and the system is otherwise completely stable.

-It's not a driver issue; I have the 93.71 Forceware drivers.

-I'm not overclocking anything.

Specs :

E6400
Asrock ConroeXFire motherboard
1GB DDR2-667
7900GTO 512mb

Until this gets fixed, I'm putting it aside.

How do I formally report a bug to Ubisoft ?


Clueless163 : That graphical corruption could be a couple of things. Your video card may be overheating (overheating video card RAM often results in that kind of corruption), or it may be a driver issue. It's not impossible it's just this gamem, though, if your PC is otherwise fine in other titles.

Nightmare225
12-31-2006, 07:18 AM
It's a driver issue. 8800s dont support this game with High Detail Shaders on. I linked him to a solution, and I think he's fine for now.

darknightd
12-31-2006, 01:41 PM
Originally posted by darknightd:
You want to know about bugs that are happening with this game that can be passed on to the developers?

http://forums.<b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b].com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/<b style="color:black;background-color:#ffff66">7261003715[/b] (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/7261003715)

Have a read. Some of it is entertaining and other parts are a bit technical.

Can you believe this rubbish. it would seem that the above discussion has been removed.
If thats been done because someone, i.e. mods or bods at <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b], doesn't like the fact that we're all being honest about the game that we payed money for to get so little from then shame on you all. http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif
P.s. there wasn't any swearing that wasn't edited out by the people posting and by the content filter before anyone asks.

Yen Lo
01-01-2007, 08:07 PM
Dunno if this has been listed already, but at least in the Demo, when I used my frags, then died and restarted at my last save, the frags never replenished. Since Iam starting a new life, they should have.<div class="ev_tpc_signature">

Where Life had no meaning, death sometimes, had it's price. That is why the Bounty Hunters appeared.
http://img.photobucket.com/albums/v76/transient/thfirecross.jpg

luke72727
01-01-2007, 08:36 PM
This thread is going about it all wrong. The game is so buggy that it would probably be more productive to post the things that actually work correctly.

Heavy_Weather
01-03-2007, 08:56 AM
and this title is still on the shelves for 50 bux?

just purchased this game 2 days ago, patched to 1.02 and the game locks up randomly. http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif

using X1900GT

TooNs_DTL
01-03-2007, 08:17 PM
When I start the single player it pops up a window titeled:
Splinter Cell DA Master (followed byhttp://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (6000).

Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=6000 for further, more detailed information.