PDA

View Full Version : UDP/TCP Ports



Whisky1968
05-04-2007, 01:01 AM
Has anyone tried entering those port numbers into their configs to enable MP hosting, i have tried, but its not working. Has anyone done this yet and did it work? if so please pass on that valuable info.

Whiskey

Whisky1968
05-04-2007, 01:01 AM
Has anyone tried entering those port numbers into their configs to enable MP hosting, i have tried, but its not working. Has anyone done this yet and did it work? if so please pass on that valuable info.

Whiskey

Whisky1968
05-04-2007, 01:20 AM
Never mind, i figured it out, am able to host SH4 multiplayer games without any probs now, tested and it works.

The port numbers in your manual need to be manually entered to open ports.

Port Forwarding (http://portforward.com/routers.htm)

Check that link out, it explains it pretty good.

Never tried to host for 8 players yet though, will try this tomorrow.

Whiskey