PDA

View Full Version : WTF i get an error?



zveriuke
05-11-2006, 04:37 PM
I cant play demo, coz after i press start on the middle of loading screen i always get and error:
http://img66.imageshack.us/img66/7382/untitled2ph.jpg (http://imageshack.us)

can some1 say wtf?

aetherburst
05-11-2006, 06:45 PM
how many megabites does your video card have?

zveriuke
05-11-2006, 11:55 PM
GeForceMX440 64mb.
So NCSoft created so fking stupid game with unreal requirements?? God damn, its a 1 turn strategy! IT sould use average pc resources! i easy can play all new games on my pc, like lineage2 (even 2 clients at once), all first person shooting....

unreal_az
05-12-2006, 01:43 AM
1-st game requires a 128 mb video card.
2-nd you are posting in the wrong forum.
3-rd about new shooters loool .. have you tried fear??
4-th game is developed by nival an published by ubisoft.