PDA

View Full Version : COOP Framelag



SmeTskE003
04-07-2005, 12:52 PM
Ok guys. I'm having a huge problem with coop today...
Yesterday, I've been playing COOP and SP, and it all ran smoothly... Today when I booted up my computer, and wanted to play with a friend who bought the game today. I'm having HUGE framelag, 5 to 10 FPS (I checked with Fraps). Also, my mate, who's graphics card isn't as good as mine, gets 30-50 FPS.
I haven't got anything new installed, or there is nothing new running in the background, so I have no Idea what could be wrong... It isn't something with my system because HL2 on full works still smoothly (100-150 FPS) on highest.
The single player still runs smoothly... It's only a problem in COOP. Also, in SP, I'm running SP at 1280*960 and Coop at 1024*768.

Any help on this would be greatly appreciated bcs I'm waiting for 5 days now to play with my mate, and now I can't http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

My specs:
AMD Athlon 64 3500+
1024 Mb RAM
GeForce 6800GT

GrTz!!

P.S.: I'm the host.

bubbaganoosh
04-07-2005, 12:55 PM
Read the forums before posting. There are about 100 posts on co-op problems.

Hey mod, delete this thread, force this guy to search http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif .

Ts.Wakkko
04-07-2005, 01:00 PM
what card does your friend have? i tihnk it might be because of shader 3.0 if you use it

SmeTskE003
04-07-2005, 01:04 PM
I'm using Shader 3.0
He has got a FX5500 and uses 1.1
I'll try to make run 1.1 http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif Thanks, if it works...
Otherwise, Thanks anyways http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

EDIT: I tested it and it didn't work http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

AJM2K3
04-07-2005, 01:46 PM
I love people who flame others for not using the search function considering the absolute uselessness of the feature on any of the UBI boards.