PDA

View Full Version : settlers 3 slow in xp



lbennett1989
07-18-2007, 03:28 PM
Well, I got Settlers 3 working perfectly in XP but for some reason it's laggy, it's as if the cpu/ram can't handle it. I've tried turning all the settings right down but it makes no difference compared to when they're at max.

My specs are 1GB ram, radeon x800xt gfx, amd athlon 3500+ 2.2GHz and XP Pro.

Hope someone can help http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

lbennett1989
07-18-2007, 03:28 PM
Well, I got Settlers 3 working perfectly in XP but for some reason it's laggy, it's as if the cpu/ram can't handle it. I've tried turning all the settings right down but it makes no difference compared to when they're at max.

My specs are 1GB ram, radeon x800xt gfx, amd athlon 3500+ 2.2GHz and XP Pro.

Hope someone can help http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif