PDA

View Full Version : Bug or hack



Op.shadowstrike
01-03-2006, 01:26 PM
I was playing Aqua then I saw something realy weird... The time was going crazy (maybe 2.5 at 4x faster) you would said thats bad for spy but when a obj takes 4 sec to hack it's hard to get there in time...

I thought It was a bug BUT my team8 told me that he played with our opponen a other time and it was doing the same thing... when he quit (got kicked) it stop...

I think SCCT 1 hack to had to his short list

psyichic
01-03-2006, 02:05 PM
it is both. The hackable part is causing the game's clock to run faster then it really is supposed to. But really its more like an exploited bug.

Op.shadowstrike
01-03-2006, 02:17 PM
oh well http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif only saw it one time so whatever actuly it's the first real hack i saw... anyone saw a other one?

psyichic
01-03-2006, 02:31 PM
supposedly there are more. But none have really come fully to light. There is a video where one of our trust worthy members showed us that there are hacks but none that anyone really sees out there alot. THis is the only one.

Frelli.
01-03-2006, 02:55 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/353.gif Op.shadowstrike fix your sig. link (with no spaces) :P.

goodkebab_00
01-04-2006, 02:51 AM
yes...this is an obvious one that defeats the purpose of cheating because it is so bloomin obvious that u get kicked anyways.


if he stayed around to play merc, you would notice that his rifle would shoot like an uzi and that he would sleep for only 2 seconds.

Raakile91
01-04-2006, 06:17 AM
Well, I've also seen some guy run a bit faster as a spy or merc which made him a very difficult opponent to fight agaisnt. (even when he wasn't so skilled anyway) Slight speedhack with knowledge that grabbing is easier from the left side, oh look, he got you again...

Spartan_M.A.D.
01-04-2006, 09:19 AM
This has been seen before. Has something to do with telling the game your processor is slower than it really is. Mr.Mic had a technical diagram for it.

Op.shadowstrike
01-04-2006, 02:32 PM
Originally posted by Frelli.:
http://forums.ubi.com/images/smilies/353.gif Op.shadowstrike fix your sig. link (with no spaces) :P.

**Thanks** I could see why It didn't work... http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

Chimera87
01-04-2006, 02:32 PM
on 1 line only would help too http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Op.shadowstrike
01-04-2006, 02:36 PM
I should realy make my self a sig... AHhhh LAZZYNESS http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif... untill I make one I'll just put a good j/k