PDA

View Full Version : single player problems help plz



aodalbanian
10-07-2004, 12:26 AM
Hi i just bought Splinter Cell Pandora Tomorrow and i installed the latest patch 1.31. And now the only thing that works is the Multiplayer one. Every time i click on Single player the game crashes and i go back to the desktop.
Plz i need help so i can play the single player also, not just MP kind.
I meet all the system requirements without a doubt.
If someone could help me I would aprecite it a lot, thanks.

I.S.F-Dixxhead
10-07-2004, 05:10 AM
system sepcs please ^^

Sceptre6666
10-07-2004, 08:31 AM
Well, its not like your really missing out. Singleplayer sucks.

aodalbanian
10-07-2004, 11:50 AM
my system specs are:
CPU AMD xp 1.8gh
Ram 512
Videocard gfx 5600, 128mb ultra
audi creative 5.1blaster

aodalbanian
10-07-2004, 11:50 AM
oh and windows xp profesional operating system.

I.S.F-Dixxhead
10-07-2004, 12:54 PM
hmm

tried to reinstall splintercell?

aodalbanian
10-07-2004, 01:16 PM
i did. Here is the other weird part, at the end of the installation it asks me, "Put cd1 and press enter" and i do that but the installation never seems to finish. Its like my pc is searching for cd1 and cant read it of the cdrom.

HarkoninVSC
10-07-2004, 01:43 PM
Wrong forum -

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=frm&s=400102&f=954105331

aodalbanian
10-07-2004, 02:02 PM
i have searched all the forums for this solution but i couldn't find anyone with the same problem that i do. although the one that had the same problem with desktop crashes their videocard sucked and mine is a really good one.
Its not gfmx.

jzorro
10-07-2004, 03:00 PM
The patch is only for the multiplayer part so it should not effect the single player if it was working before. I'd still try the reinstall again.

aodalbanian
10-07-2004, 07:45 PM
hey how many CD's does this game have?
And i try reinstalling it and still the same problem now i cant even play MP even though i updated it with the patch 1.31

Dispatcher79
10-07-2004, 08:15 PM
sux to be you http://forums.ubi.com/images/smilies/1072.gif

HarkoninVSC
10-07-2004, 09:06 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/351.gif

aodalbanian
10-08-2004, 01:05 AM
what about the aoudio porblems. everytime through the videos of sp2 in between missions the audio is so bad i cant hear what they talking about. i have a creative labs sound card.
THis game is not worth the trouble i am thinkin.