PDA

View Full Version : hotkey for saving?



KRALLODHRIB
08-11-2005, 10:55 AM
Is there a hotkey for saving. ****. . .it's a pain to go through all the prompts and such.

thanks

KRALLODHRIB
08-11-2005, 10:55 AM
Is there a hotkey for saving. ****. . .it's a pain to go through all the prompts and such.

thanks

Lueth_HUN
08-11-2005, 11:39 AM
Nope .

stinkhammer6
08-11-2005, 09:03 PM
press ctrl+alt+del together 3 times.

LionheartU37
08-11-2005, 09:08 PM
That would be cool if you could do that. I use the save feature to keep SH3 from locking up, as when it starts to begin 'stuttering', I know its getting ready to crash, which is grim after a very long mission and alot of scores.

Lionheart