PDA

View Full Version : Can you take Screenshots in SH3...



Xyphur
03-19-2005, 01:02 PM
If you can, do you press "print screen".

Where are the pics saved to?

Thanks.

Xyphur
03-19-2005, 01:02 PM
If you can, do you press "print screen".

Where are the pics saved to?

Thanks.

Nadvic
03-20-2005, 02:28 AM
Follow the link to a freat bit of freebie software.
You can print screen from amy game when you want

http://www.boumchalak.net/content/view/18/39/

---------------------------------
Nadvic