PDA

View Full Version : LoLs, Coop mic .. ?



m4_007
04-12-2005, 03:21 PM
[Noob M4] I ran the Config Utility, configured the Mic, Nothing working .. [/Noob M4]

Need help http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

m4_007
04-12-2005, 03:21 PM
[Noob M4] I ran the Config Utility, configured the Mic, Nothing working .. [/Noob M4]

Need help http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

S.a.S-Akbari
04-12-2005, 03:24 PM
same happend to me, the program said DIRECT VOICE ERROR , eventough i used to talk fine the day before :/

daranz
04-12-2005, 03:32 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by M4_007:
[Noob M4] I ran the Config Utility, configured the Mic, Nothing working .. [/Noob M4]

Need help http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif <HR></BLOCKQUOTE>Did you enable voicechat in options?

hazx_
04-12-2005, 03:43 PM
when you hit voicechat it tell you to go to the config tool and set up your mic, thats where they are having problems.

HiTmAn_M.A.D.
04-12-2005, 03:45 PM
make sure u check the box in the audio options for voice chat. thats what i forgot do. lol

Spartan_M.A.D.
04-12-2005, 04:54 PM
Quandry: When i go into the solo or co op sound menu, voicechat is marked as unavailable, clicking on it tells me to use the configuration utility. Yet when i use the utility, i get the DirectPlay Voice setup error. Help please.

I.S.F-Dixxhead
04-12-2005, 05:49 PM
Somehow Mic conversation doesn't work when I'm hosting, seems only to work on servers of ppl without router or a DMZ server :S Perhaps someone knows what I have to open just for mic conversation, since everything else works fine, even with blocked ports (I know, its strange http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif)

Da3monus
04-13-2005, 10:06 PM
Running Dxdiag and going through all of the tests (again) fixed the issue for me.

Tfrogs1
04-14-2005, 12:03 AM
I had the same issue - I configured the microphone (USB Headset) with the Config Utility, but it said "unavailable" in the audio options and told me to use the config utility... So I was going around in circles.
I plugged in my other microphone, and it worked fine... I'd prefer to use my headset, but I guess the Verbatim microphone will suffice.

hyakki3
04-14-2005, 12:04 AM
no one wants to hear your voice in the game anyways.

take the game back.

Tfrogs1
04-14-2005, 12:06 AM
Oh ho ho, here we go. No need to start a war here.

hyakki3
04-14-2005, 12:18 AM
who's starting a war?

scworld
04-14-2005, 10:44 AM
You. M4 is a respected webmaster. You are a spammer. You attack him. I requested to lock your 'MODS KEEP LOCKING MY THREADS'. Have a nice day.
http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

Spartan_M.A.D.
04-14-2005, 08:13 PM
Anyways, steering the topic back on hand, when i try the config utility to set up my mic, i get DirectPlay Voice error. Ill try the dxdiag.

EDIT: I ran the dxdiag, ran all the tests, and i still get the DirectPlay Voice setup error, anyone else experiencing this??

KiggD
04-14-2005, 08:42 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Spartan_M.A.D.:
Anyways, steering the topic back on hand, when i try the config utility to set up my mic, i get DirectPlay Voice error. Ill try the dxdiag.

EDIT: I ran the dxdiag, ran all the tests, and i still get the DirectPlay Voice setup error, anyone else experiencing this?? <HR></BLOCKQUOTE>

Me... along with multiple others.