PDA

View Full Version : Multiplayer over a LAN?



BobV_07
03-26-2005, 10:08 AM
OK, I got the thing to work for me and my son one time and now the thing dont work at all. It wont give me the READY button. It just gives me the OK button which dose nothing. I have tried the ATL+TAB thing right after you hit the join button and that dont help. Is there some other RIDICULOUS key command thing you have to do before you can play a LAN game? http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif Thanks for any help! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif


http://adjunct.diodon349.com/photopoint/0037/0046.jpg

BobV_07
03-26-2005, 10:08 AM
OK, I got the thing to work for me and my son one time and now the thing dont work at all. It wont give me the READY button. It just gives me the OK button which dose nothing. I have tried the ATL+TAB thing right after you hit the join button and that dont help. Is there some other RIDICULOUS key command thing you have to do before you can play a LAN game? http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif Thanks for any help! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif


http://adjunct.diodon349.com/photopoint/0037/0046.jpg

TASKFORCE1x1
03-26-2005, 10:58 AM
This will be fixed. Per dev team statement

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=857101043&m=2341042492

http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

BobV_07
03-26-2005, 11:35 AM
Cool, thanks TASKFORCE1x1. I'm looking forward to the patch. http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif


http://adjunct.diodon349.com/photopoint/0037/0046.jpg

TASKFORCE1x1
04-01-2005, 01:49 AM
Topic moved to Com. Help April 1 2004.