PDA

View Full Version : HELP -I brought Heroes 5 & can't play it!!



ragz40
08-18-2007, 06:05 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif Not impressed, I have had heroes 2, 3 & 4 & love them all, thought I would upgrade to heroes 5 and my computer can't play it!
I don't know much about computers, but I have a laptop, compaq presario (about 1 year old) & I haven't had any issues with the other games. Is all lost??? Does anyone have any thing I can do? (For someone that isn't too great with computers?) Or is it a write-off unless I buy a flasher computer?? http://forums.ubi.com/images/smilies/bigtears.gif

ragz40
08-18-2007, 06:05 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif Not impressed, I have had heroes 2, 3 & 4 & love them all, thought I would upgrade to heroes 5 and my computer can't play it!
I don't know much about computers, but I have a laptop, compaq presario (about 1 year old) & I haven't had any issues with the other games. Is all lost??? Does anyone have any thing I can do? (For someone that isn't too great with computers?) Or is it a write-off unless I buy a flasher computer?? http://forums.ubi.com/images/smilies/bigtears.gif

C_h_u_c_k_l_e_s
08-18-2007, 07:29 PM
Well, without knowing your computer specs...I'd make an educated guess and say that you either don't have a video card, or you don't have one that meets the minimum requirements. Especially considering it's a laptop.

Try the tech forum for H5. I'm sure you can find some answers there.