PDA

View Full Version : I have big Problem WIth PC version



Hiyakazeman
12-14-2008, 04:36 PM
http://img384.imageshack.us/my.php?image=ubisoftfn6.jpg
http://img384.imageshack.us/my.php?image=ubisoftfn6.jpg (http://img384.imageshack.us/my.php?image=ubisoftfn6.jpgFirst) First of all sorry for english http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

thats my system. i bough (buy-ed) the game than i played there was nothing.
there is my Trying to PLAY video Link at RIGHT -------> VIDEO (http://www.youtube.com/watch?v=i1gBDm7CRvg) I uploaded that like 1-2 minutes ago. have to wait little bit.
Soo than i thoug i have to update my video driver and game.
I did all. After game upload .
OMG there is just black screen and millions of error messages ..

UBIsoft i thing you Just Tricked us. Thanks for RIP off http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif I'm waiting solve for that......
(i can play GTA IV at medium settings with that Dell XPS M1730)

thx.....

SGT.Heartless
12-15-2008, 07:13 AM
my system blows away the reqired setting and get the shader problem. is there going to be a fix or are we just swindled outta our cash.

Hiyakazeman
12-15-2008, 01:46 PM
If i can't play that with my PC(not laptop) no 1 can play it.

i can play Crysis at FULL resolition with fulll grafics
GTA IV too full quality with full resolition. but no i cant play that snowbord game.
brawo UBISOFT YOU DID GREAT JOB....

buster_nb
12-16-2008, 05:42 AM
Originally posted by Hiyakazeman:
http://img384.imageshack.us/my.php?image=ubisoftfn6.jpg
http://img384.imageshack.us/my.php?image=ubisoftfn6.jpg (http://img384.imageshack.us/my.php?image=ubisoftfn6.jpgFirst) First of all sorry for english http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

thats my system. i bough (buy-ed) the game than i played there was nothing.
there is my Trying to PLAY video Link at RIGHT -------> VIDEO (http://www.youtube.com/watch?v=i1gBDm7CRvg) I uploaded that like 1-2 minutes ago. have to wait little bit.
Soo than i thoug i have to update my video driver and game.
I did all. After game upload .
OMG there is just black screen and millions of error messages ..

UBIsoft i thing you Just Tricked us. Thanks for RIP off http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif I'm waiting solve for that......
(i can play GTA IV at medium settings with that Dell XPS M1730)

thx.....

I love how there's two songs playing at once. How the hell does something get sold as a final product?

Jerkoff420
12-24-2008, 02:17 AM
Just like the others, I've had stuttering that can't really be explained. The more recent games (Far Cry 2, GTA IV, COD: World at War, etc.) completed ran with 'Optimal' settings. Results were great since no graphical glitches were ever shown. Quantum of Solace was the only game I had to tune down. But w/Shaun White, using every possible configuration combination proved fruitless. I received a great amount of video tension. And since the game's graphics aren't too demanding in the first place, I'm hoping a patch would solve this problem. Unfortunately, I purchased this via Stream. For unknown reasons, the Stream engine needs to run in the background, unecessarily occupying CPU memory. This was my last resort since Ubisoft, Direct-2-Drive, and other sources were unable to DL the game. I really wanted a hard copy, but couldn't find any store that carries it. So, I'm pleading for Steam to come up with an already released patch to continue satisfactory service.

MOFO641976
12-26-2008, 03:06 AM
steam will be offering the patch very soon. You also need to check your pc meets the minimum requirements. You can do so by using the game launcher, then select the settings menu, then select the hardware tab at the top of the launcher window. If all the requirments have green ticks next to them then a patch is all you need. If you see any red X's next to any hardware then you need an upgrade of that component.