PDA

View Full Version : Deck watch still on deck submerged



Grind-and-Click
05-27-2009, 05:08 PM
Tried searching but maybe didnt put the right words in?

When i submerge at the moment my deck watch are still on the deck and dont go inside, they dont get hurt or anything, i just think it looks pretty silly.

What do you guys think? Thank you.

Grind-and-Click
05-27-2009, 05:08 PM
Tried searching but maybe didnt put the right words in?

When i submerge at the moment my deck watch are still on the deck and dont go inside, they dont get hurt or anything, i just think it looks pretty silly.

What do you guys think? Thank you.

Grind-and-Click
05-27-2009, 05:19 PM
wow, meant to put this in tech help, got lost.

tenakakhan_1981
05-27-2009, 06:12 PM
Underwater and no scuba gear on? Sounds like those genetically engineered uber-soldiers we've been reading about.

Well I don't have an answer, I've noticed the same thing myself, and figure if my crew want to be THAT dedicated who am I to discourage them. You'll probably find them come back in sharpish when you enter shark infested waters.

However, being serious for a moment, I'm not sure what the cause would be behind something like that. Hopefully someone will be able to help you.

tuddley3
05-27-2009, 06:20 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by tenakakhan_1981:
Underwater and no scuba gear on? Sounds like those genetically engineered uber-soldiers we've been reading about. </div></BLOCKQUOTE>

http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif AquaLung Sailors

Yooperbacker
05-27-2009, 06:43 PM
Hi Grind-and-Click,

Make sure you are patched to the latest patch.
If you are playing SH4 the latest patch is version 1.4. If you haven't downloaded it you only have to download version 1.4, this has all the previous patches in it.

If you have SH4 with U-boat missions you are already at the highest version.

buddha231974
05-27-2009, 10:21 PM
http://i414.photobucket.com/albums/pp228/messiahsjedi/John%20Byrne%20Collection/769121-aquaman_super.jpg

Grind-and-Click
05-27-2009, 11:42 PM
Yeah i have Uboats...

Was in a Gato class, loaded up an actual Uboat mission and it seems to be fine

Maybe its just a bug that will go away on the next mission.

MWolfe1963
05-28-2009, 06:00 PM
I think it's a bug. I've seen it happen before, rare, but it happens. Should go away with your next reload.

Gidgiddoni84
05-28-2009, 06:50 PM
My guys always seem to leave a hatch on the side of the tower open. No flooding though...

pacific_breeze
05-29-2009, 09:27 PM
This happens to me every once in a while when I use extensive time crunch. I often set it to over 4000 times the normal time and the issue starts to occur when using this too long or too often.

For me this also causes the same issue with the CO2 that keeps increasing while surfaced. To fix these issues, I save the game and restart it http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Grind-and-Click
05-31-2009, 03:06 PM
yeah fixed itself
thanks guys