PDA

View Full Version : Can't break out of a hold



livintrue
11-17-2011, 02:05 PM
This Templar has a hold of me and I can't break out... LOL. I presed every button, mashing the direction buttons, EVERYTHING. HE WON'T LET GO!!! LOL

Artemis88
11-17-2011, 02:13 PM
Originally posted by livintrue:
This Templar has a hold of me and I can't break out... LOL. I presed every button, mashing the direction buttons, EVERYTHING. HE WON'T LET GO!!! LOL

Which console are you playing on?

MatDolton
11-17-2011, 04:32 PM
I noticed the same thing, playing on PS3

Sarari
11-17-2011, 05:13 PM
I noticed that Ubisoft has way to many bugs in their game. They're being really cheap with ACR in almost all boundaries.