PDA

View Full Version : Free Roam???



lalael816
03-09-2006, 09:22 AM
Does anyone know if there will be a free roam mode? I remember in the Ace Combat series that you could...( I know its a different dev, game, etc.) but it would be a nice touch.

AceDiamond1
03-09-2006, 07:16 PM
Yeah, that would be.

gmocancino
03-20-2006, 12:27 PM
But this mode is just justified when the game is more a simulator, and the control of BA is quite away from simulation, so a free roam mode would be a little bored.

Wild.Bill.Kelso
03-21-2006, 07:15 AM
Yea, I would like this feature!!