PDA

View Full Version : Mission editor - "Group" problems.



XyZspineZyX
12-01-2003, 03:07 AM
After placing say, a group of (6) T-80s on the map and arranging them the way I want I've found that if I go on to other things - and then come back to the T-80 group that as soon as I highlight the group they all dump back to the default placement and spacing on the map.

Seems to affect all ground groups, no matter what the type.

Andy K.

XyZspineZyX
12-01-2003, 03:07 AM
After placing say, a group of (6) T-80s on the map and arranging them the way I want I've found that if I go on to other things - and then come back to the T-80 group that as soon as I highlight the group they all dump back to the default placement and spacing on the map.

Seems to affect all ground groups, no matter what the type.

Andy K.

Spektre
12-01-2003, 05:01 AM
The problem is that when you highlight, i.e., select the
group again, you are selecting the first unit and for some
odd reason all the other units go back "into formation"
of sorts.


-Spectre
-Colorado

Sys Specs:
AthlonXP 3000+ (not oc'ed)
GigaByte GA-7N400L motherboard (Nforce2 chipset, latest drivers)
1GB Corsair XMS PC3200 (2x512MB)
Radeon 9700 Pro 128MB (Cat. 3.7 drivers)
Maxtor DiamondMax 9 80GB HD (ATA133)
IBM DeskStar 30GB HD (ATA100)
Yamaha CDRW
Lite-On x52 CDR
CH Products Pro Throttle and Fighterstick USB