PDA

View Full Version : Filming in game



Genuine_Ace
05-14-2006, 12:22 AM
Hey guys?

Can u convert the game recording to an AVI? With the game recording i mean like the built in feature of the game that can record tracks. Sorry i forgot the extension for it lol.

Thanks in Advance.

Genuine_Ace
05-14-2006, 12:22 AM
Hey guys?

Can u convert the game recording to an AVI? With the game recording i mean like the built in feature of the game that can record tracks. Sorry i forgot the extension for it lol.

Thanks in Advance.

Delta-Core-Fin
05-14-2006, 02:34 AM
Hi,

Its .NTRK or .TRK.

But anyway, in answer to your question, no not directly.

All an Track file contains is this

Plane_IL2.Fly="1578,5142".Sp="350".alt="500".angle="+00"
plane_il2.Shot.secondary
plane_il2.fly="1578,5143".sp="370".alt="480".angle="-10"

now, thats not ACTUAL code, but thats what it runs on.

Now, that cant be directly converted to .AVI
You have to manually record it yourself.

Try Fraps (http://www.fraps.com)

Genuine_Ace
05-14-2006, 03:05 AM
Arrr ok thx anyway but i was hoping to get away from FRAPS cause it really take the guts out of my computer lol. I got 512 RAM and only a Nvidia Geforce 6600 GT 128meg ATM so it really goes frame by frame lol.

BTW, how do u get that screen shaking effect in some of the movies i have seen? Has a good effect and is more pleasing to watch.

Delta-Core-Fin
05-14-2006, 05:04 AM
ah, now the shakey effect....

Like when ever a plane goes PWEEOOOOOOW across the screen, it shakes?

Thats an "after-Shot" technique, used once people have recoded the "raw footage", the add the shakey shakey......

http://forums.ubi.com/images/smilies/53.gif shake it! shake it! shake it! shake it! shake it! shake it!, C'mon Honey, shake it! shake it! shake it! shake it! shake it! shake it! shake it!

Sorry im just.. ill just... sorta... fkanwiub...kjebfijb....

bye! http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

P.S: "All" You "Have" to do, to "Sound" "Important" is to "Quote" every other "Word"

Also, iv got 1 gig of RAMs, so it makes the plane look all SWOOSHY!

Doolittle81
05-14-2006, 11:19 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Genuine_Ace:
.....
BTW, how do u get that screen shaking effect in some of the movies i have seen? Has a good effect and is more pleasing to watch. </div></BLOCKQUOTE>

That's called "motion-sketching" Here's a Motion-sketching Tutorial (http://www.hollowlife.net/AE%20Tutorial.htm)

Genuine_Ace
05-15-2006, 01:57 AM
Ok Ta guys http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif