PDA

View Full Version : no subs??



PLANEMAD
05-06-2007, 10:22 AM
hi i just found out by reading a games mag that there are NO subs [apart from your own] or al subs in sh4?? is this true?

PLANEMAD
05-06-2007, 10:22 AM
hi i just found out by reading a games mag that there are NO subs [apart from your own] or al subs in sh4?? is this true?

Da11en47
05-06-2007, 10:46 AM
There's no subs that actually move, I heard about people sinking stationary subs docked in port before.

PLANEMAD
05-06-2007, 10:57 AM
having moving subs and the captains cabin is what we need to be in the sim!! http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

tuddley3
05-06-2007, 11:25 AM
Most likely, like in SH3, Subsim modders will make them. Along with the Narwall everyone is whining about.