PDA

View Full Version : Anti-aliasing stops working after you die.



XyZspineZyX
12-05-2003, 09:29 PM
Seeing as we have a new community manager and all that, I'd just thought I would mention this and hopefully get it fixed.

The problem is, that in any ATI catalyst driver after Catalyst 3.8, getting shot results in the screen "freezing" for a second and then after that anti-aliasing is switched off till the next map load.

According to ATI this is a problem with RvS and needs a patch to sort it out...

Here's a thread in the Self help forum that I keep bumping...

http://forums.ubi.com/messages/message_view-topic.asp?name=us_ravenshield_ts&id=zydqn

and a thread at Rage3D that explains in detail why it's RvS that is at fault...

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33728919

I would appreiciate if BulletTooth.50 could look into this and report it back to the people who need to know and hopefully get some feedback for us.

Thx.





Message Edited on 12/05/0308:33PM by TwistedUKLF

XyZspineZyX
12-05-2003, 09:29 PM
Seeing as we have a new community manager and all that, I'd just thought I would mention this and hopefully get it fixed.

The problem is, that in any ATI catalyst driver after Catalyst 3.8, getting shot results in the screen "freezing" for a second and then after that anti-aliasing is switched off till the next map load.

According to ATI this is a problem with RvS and needs a patch to sort it out...

Here's a thread in the Self help forum that I keep bumping...

http://forums.ubi.com/messages/message_view-topic.asp?name=us_ravenshield_ts&id=zydqn

and a thread at Rage3D that explains in detail why it's RvS that is at fault...

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33728919

I would appreiciate if BulletTooth.50 could look into this and report it back to the people who need to know and hopefully get some feedback for us.

Thx.





Message Edited on 12/05/0308:33PM by TwistedUKLF