PDA

View Full Version : CMD Console commands for the FarCry SP Demo?



XyZspineZyX
01-28-2004, 04:19 AM
Can anyone provide a full list/post a CMD listing all console commands for the FarCry SP Demo? Thanks!

--Wester547

This is my signature. Unique, isn't it?

XyZspineZyX
01-28-2004, 04:19 AM
Can anyone provide a full list/post a CMD listing all console commands for the FarCry SP Demo? Thanks!

--Wester547

This is my signature. Unique, isn't it?

XyZspineZyX
01-28-2004, 04:35 AM
Just open the console and start hitting the Tab key. They will pop up one by one in alphabetical order.

Or type the first letter of a command and then start pressing the Tab key.


One other thing that might interest you:

1 - Right click on your FarCry desktop icon and create another shortcut.

2 - Now right click on the new shortcut icon and select properties.

3 - In the Target: add -DEVMODE It should look like this:

"C:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry Demo\FarCry.exe" -DEVMODE

4 - Now start your game with this icon and see what happens.

(Nothing bad I promise)

<img src=http://img14.photobucket.com/albums/v43/HonkeyTime/FearCrySig.jpg>

XyZspineZyX
01-28-2004, 04:40 AM
Do you know the command to show fps rate?
Im at work and am itching to play the demo again, so i thought maybe i could get a response befor i go.

Only 5 hours left http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif

XyZspineZyX
01-28-2004, 04:41 AM
\r_displayinfo 1

<img src=http://img14.photobucket.com/albums/v43/HonkeyTime/FearCrySig.jpg>

XyZspineZyX
01-28-2004, 04:51 AM
Sweeet, cheers that was quick.

I wanna test how my system goes (I dont notice any lag tho but wanna know wat fps its running at.)

AMD XP2.5ghz
Kingsmax 512mb PC 3200 RAM
Radeon 9600pro 128mb

XyZspineZyX
01-28-2004, 05:03 AM
When I try to use console commands my console commands just appear as a message in the chat log. How do I actually input console commands so they take affect?

This is my signature. Unique, isn't it?

XyZspineZyX
01-28-2004, 05:07 AM
Wester547 wrote:
- When I try to use console commands my console
- commands just appear as a message in the chat log.
- How do I actually input console commands so they
- take affect?
-
- This is my signature. Unique, isn't it?

You probably don't have the "\" in front of all your commands. Try doing that. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

XyZspineZyX
01-28-2004, 07:53 AM
And so far this is the 6th console commands thread.
List of commands:
http://s88289070.onlinehome.us/games/console.txt

XyZspineZyX
01-28-2004, 11:11 AM
Genius. Thanks for that!


Cycrac wrote:
- And so far this is the 6th console commands thread.
- List of commands:
- <a
- href="http://s88289070.onlinehome.us/games/console
- .txt"
- target=_blank>http://s88289070.onlinehome.us/games
- /console.txt</a> -
-
-