PDA

View Full Version : IGOR HELP!!!!!



XyZspineZyX
08-09-2003, 07:47 AM
Hi everyone that can help me....I somewhat know how to use igor but my only problem is how do u turn the stationary around. when i place them they set facing the right. how do i turn them around????

XyZspineZyX
08-09-2003, 07:47 AM
Hi everyone that can help me....I somewhat know how to use igor but my only problem is how do u turn the stationary around. when i place them they set facing the right. how do i turn them around????

XyZspineZyX
08-09-2003, 11:38 AM
You use CTRL to place the stationary.

To change the direction of the stationary hold SHIFT and click in the direction you want it to face...

Good luck,
Reg,


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-09-2003, 11:48 AM
btw...

same goes for vehicles and actors...CTRL to place, SHIFT to change direction.

Reg,


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-09-2003, 05:55 PM
omg thank u pme u r a big help... if i need n e more help ill be sure to ask and hopefully u can awnser thanx again buh bye

XyZspineZyX
08-09-2003, 09:47 PM
np...

just post your question and we'll see what we can do. /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

Reg,



PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-11-2003, 06:37 AM
alright now i got the problem of my game crashing when i try my new altered map???? i turned off the actors so there is isnt n e enemies is that the problem???? lemme know

XyZspineZyX
08-12-2003, 02:18 AM
how do i change the spwning point????

XyZspineZyX
08-12-2003, 09:44 AM
B,

Not sure what the problem is with the crashing of GR.

I suggest you do drop at least one actor in. Just to be sure that's not it.

Also, which map did you alter and what exactly did you alter...?

Reg,


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-12-2003, 09:58 AM
B,

Changing spawnpoints:

If you just want to change the location of the points, you can drag them to another spot. Click on one of the corners and drag.
You'll see that it becomes bigger. You just have to do the same with one of the other corners of the spawnpoint to make it smaller again.

I believe you can also make them yourselve, but I never did it like that, so can't really advise you how to do it like that.

Did dl any tutorials?

There are some that explain the things you asked.

You can find plenty of tutorials at:

http://www.planetrainbowsix.com/atwar/articles/gentable_art.asp?cat=GR&type=TU&display=rev_cat


or

www.theplatoon.com (http://www.theplatoon.com)

or

www.ghostrecon.net (http://www.ghostrecon.net) (click Tab RECON)


Look it up!

If you have any question, you can post it here as well ofcourse! /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif


Good luck,

Reg,





PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-13-2003, 01:44 AM
i tried to alter creekbed and castle day??? i think i ACCIDENTALLY took out all the actors
ill try to fix it...

XyZspineZyX
08-14-2003, 03:19 PM
If you are editing missions, copy them first and change them.

http://members.chello.nl/~kantebee/profile/banner_01.jpg (http://members.chello.nl/~kantebee)

San's Place (http://members.chello.nl/~kantebee)

XyZspineZyX
08-16-2003, 08:02 AM
alright now i need help with something else!!! my comp messed up so i had to dl a bootleg version of gr.... how do get the patches to install???? please help me i wanna play my ghost recon.

XyZspineZyX
08-16-2003, 10:44 AM
ok pme u can probably help me i cant get get my ubi.com gaming service to totally delete.....i need it gone please help me

XyZspineZyX
08-16-2003, 02:04 PM
About deleting Ubi game-server, try All Seeying Eye instead, more stable servers, more serious players.



http://members.chello.nl/~kantebee/profile/banner_01.jpg (http://members.chello.nl/~kantebee)

San's Place (http://members.chello.nl/~kantebee) l SANSITE (http://members.lycos.co.uk/sansite)

XyZspineZyX
08-16-2003, 02:12 PM
I started with UBI too, but it crashed too many times, even with my cable connection.

Then I used Gamespy for a long while, more stable, but most rooms are clan-rooms, you get kicked out because you're not from their clan.

Then I heard about The All Seeying Eye, still using it.

http://members.chello.nl/~kantebee/profile/banner_01.jpg (http://members.chello.nl/~kantebee)

San's Place (http://members.chello.nl/~kantebee) l SANSITE (http://members.lycos.co.uk/sansite)

XyZspineZyX
08-18-2003, 03:21 PM
There's no problem with not having any enemies on a map. You can wander round a totally empty map if you really want to. So that won't be what caused your crash, although I don't know what else would have. You should always save your mission as another filename whenever you edit an existing mission (so you don't overwrite any game files). I also always name the mission something different too.

For the spawn points, I assume from the context that you're talking about the insertion zone in single player? If so, you can move the existing zone as pme descirbed, or you can place a zone wherever you want it, and then in the bottom right corner of the screen, you can scroll down to two check boxes: Insertion and Extraction. Tick either (or both) or these to register the zone as an insertion or extraction zone and get them to appear on the command maps.

XyZspineZyX
08-26-2003, 09:23 AM
hey all I keep hearing about a patch for igor is this true if so do you know where I could get it or where I could read on what the patch does cause I'm not sure myself thnks

XyZspineZyX
08-26-2003, 09:33 AM
All you keep hearing is about a patch? A patch? There are already 4 in total.

As far as I have understood, you only need the last two patches...

1.3.5.0 and 1.4.0.0

Read this:

http://www.ghostrecon.com/patch.php

Maybe someone else can shed a light on this...


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s - GR Weapon Models:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=435646

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-26-2003, 11:38 AM
pme is right, and the 1.3 one comes with IT.

So if you got DS + IT you only need the 1.4 one.

This patch fixes several things (don't know what), and it puts the limping back (walk of wounded !), cause that's been removed in the 1.3 patch if I'm right.

BE AWARE (lol), all mission made before 1.4 are not working anymore with the new patch, or not fully working. Most mods have been updated after the patch.

For playing MP you need the 1.4 patch, cause all servers got it.

http://members.chello.nl/~kantebee/profile/banner_01.jpg (http://members.chello.nl/~kantebee)

San's Place (http://members.chello.nl/~kantebee) l SANSITE (http://members.lycos.co.uk/sansite)

XyZspineZyX
08-26-2003, 10:06 PM
thnks guys I hope thats all I need for Igor and that the patch's are for it lol well thnks again later

XyZspineZyX
08-26-2003, 10:10 PM
Hey guys I just looked in to the links u put for the patch and thats the wrong one's I'm talking about a patch for Igor not for GR I got all the patch's for GR I need for Igor I heared there was some if you know of this please reply thnks

http://www.members.shaw.ca/MERC-Snake/Snake.gif

Message Edited on 08/26/0304:11PM by MERC_Snake

XyZspineZyX
08-26-2003, 11:52 PM
An IGOR patch? What does it patch up? Heard that too? I didn't hear of it. Did it automaticly get updated with DS or IT? Maybe that's it?

If there is a patch, I would sure like to know! /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

Reg,

PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s - GR Weapon Models:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=435646

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

Message Edited on 08/26/0311:53PM by pme

XyZspineZyX
08-27-2003, 05:13 AM
ok guys thanx for alll the in put but now is where i need a computer geniues.... i cant get ubi to totaLLY DELETE OFF MY HARD DRIVE!!!!! What i need is some to tell me how to fully delete it it would b e a great help... thanks guys reply soon buh bye

XyZspineZyX
08-27-2003, 09:07 AM
Errr,....


Let's see....maybe you can try this....:

(don't mind the misspelling of maps or anything...my own version is in Dutch, so I'll just try..

START --> SETTINGS(?) --> CONFIGURATION(?) --> SOFTWARE

There you can select the Ubi files and delete. After that go and do a search of your c:\ for 'ubi'. Delete everything you find.

This should work...if you haven't already tried this.


(?) = don't know the exact name

Reg,


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s - GR Weapon Models:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=435646

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-27-2003, 02:07 PM
Yeah, the Igor patch comes with IT. And thats why old missions won't work on new patch. I forgot about that one.

http://members.chello.nl/~kantebee/profile/banner_01.jpg (http://members.chello.nl/~kantebee)

San's Place (http://members.chello.nl/~kantebee) l SANSITE (http://members.lycos.co.uk/sansite)