PDA

View Full Version : graphics bug: weird dithering



orldan
03-02-2016, 11:59 PM
This is on Nvidia 970: in the distance there is some weird dithering, I suppose it should be some kind of fog but is total fail instead....
http://i.imgur.com/hkvkdoR.jpg

fubarhouse
03-03-2016, 12:09 AM
This is on Nvidia 970: in the distance there is some weird dithering, I suppose it should be some kind of fog but is total fail instead....
http://i.imgur.com/hkvkdoR.jpg

Just my $0.02, I have seen a few screenshots with this exact same issue in the past couple of days, it's a genuine bug.

orldan
03-03-2016, 12:25 AM
Just my $0.02, I have seen a few screenshots with this exact same issue in the past couple of days, it's a genuine bug.

Did you see any info on a workaround or fix? Couldn't find anything when I searched....

Viragoxv535
03-03-2016, 12:29 AM
I guess you've already downloaded the latest 362.00 drivers?

orldan
03-03-2016, 12:32 AM
Yes. I suspect it might be a memory leak issue, pretty sure it only becomes like this after playing for a while.

Viragoxv535
03-03-2016, 12:33 AM
Be sure to let the support (http://support.ubi.com) know about the issue.

fubarhouse
03-03-2016, 12:43 AM
Did you see any info on a workaround or fix? Couldn't find anything when I searched....

In the other cases I saw, they were all using NVIDIA GTX970 GPU's.

orldan
03-03-2016, 01:16 AM
In the other cases I saw, they were all using NVIDIA GTX970 GPU's.

Interesting, that's what I got too.

UbiSmarmy
03-03-2016, 01:45 AM
Hey orldan, thank you for bringing this to our attention. I am sending this up to the devs.

Your contribution is appreciated and thank you for helping to make the game better.

orldan
03-03-2016, 02:22 AM
Thanks for forwarding it.

marchoos85
09-06-2016, 12:18 AM
Hi, I'm also having this same issue with the game on PC. I'm running a GeForce GTX 950. The game was working totally fine up until now. Noticing this weird graphic glitch. Weird patches mainly in distance, or where the fire smoke, or any kind of smoke would be. (Just as an example) I can't find anything else online about this except for this thread. Does anyone know a work around for this? It's starting to ruin my game play, just a little hard to block it out now.
Any help would be appreciated, cheers.

UbiSeraphim
09-07-2016, 03:26 PM
Hello marchoos85, welcome to the Ubisoft forums!

As a first step, I recommend verifying the cache in Uplay (https://support.ubi.com/en-US/faqs/000019000/Install-Uninstall-Verify-A-Game-in-Uplay/) or Steam (https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335), just to make sure there isn't an issue with the installation. If the issue persists after that, I'd recommend reaching out to our team with your msinfo/dxdiag info (https://support.ubi.com/en-US/Faqs/Details/kA030000000emSbCAI?name=how-to-submit-dxdiag-and-msinfo-files) so our technical support team can further investigate this issue on your behalf.

nelswebb
09-13-2016, 11:00 AM
For what it's worth - I have the same issue. GTX980M.