PDA

View Full Version : Grenade toss unavailable



pturbdPLATYPUS
01-30-2016, 12:00 AM
Since the beginning of the beta I have been unable to toss grenades. I can press left on the D-pad, select a grenade, but then there is no prompt for the toss function. Yesterday while playing I got stuck on emotes and was unable to do anything, which suddenly resolved and gave me brief grenade function. After that it was gone. I have restarted the game multiple times without success.

EnderXen
01-30-2016, 09:13 PM
I concur, using grenade or any other weapon from left dpad is either not working or really confusing. Currently, it's unusable under fire.

UbiBooma
01-30-2016, 10:40 PM
Hi guys, can you read this (http://forums.ubi.com/showthread.php/1376863-Closed-Beta-Report-a-Bug)and submit based on this format?

pturbdPLATYPUS
01-31-2016, 11:58 PM
1. What is the issue you're experiencing? (in a few sentences, describe what is happening)
As above, cannot throw grenades.

2. What were you doing when this issue occurred? (were you viewing a cut scene? were you playing in the Dark Zone?)
I was trying to throw a grenade. I have played 25+ hours and have not been able to throw a grenade yet at any point, Dark Zone, missions, etc.

3. Are you able to recreate the issue? (if you're able to make this issue appear again, please tell us how you've done it)
Yes. I try to throw a grenade and I can't. Every single time. So when trying to recreate the issue I just attempt to throw a grenade, and cannot.

4. What you done in an attempt to correct this issue? (restart your console? open ports?)
Restarted multiple times. I've decided to uninstall-reinstall tonight since the beta was extended. Hopefully this solves it as I believe my comrades are leaving me due to my grenade tossing inadequacy.

This is a clip of the issue:
https://drive.google.com/file/d/0B-qZdExWQ93RWWd5eUZxQ1NDajA/view?usp=sharing

Sanduckchan
02-01-2016, 08:22 AM
1. What is the issue you're experiencing? (in a few sentences, describe what is happening)
As above, cannot throw grenades..

This is a clip of the issue:
https://drive.google.com/file/d/0B-qZdExWQ93RWWd5eUZxQ1NDajA/view?usp=sharing


Well what you are doing is selecting a gran-type by HOLDING the left D-pad button ... just TAP IT ONCE for using a gran :D
there is no issue.. just a maloperation by your side :cool: