PDA

View Full Version : [Xbox One] (Bug report - Virus Research in Chelsea)



trueswitcher
01-28-2016, 11:58 PM
After starting the encounter you are supposed to locate the second terminal, however upon getting to the second terminal there is no prompt to activate. The screen on the laptop only says initiate y/n but no controller prompts to access (ie. Pressing x on the).

Devon_Knight
01-29-2016, 04:14 AM
That was happening in the Alpha as well. When it did finally proc after multiple tries, the way point to go outside the building to activate something else didn't show up. I will check later to see if that is still happening as well.

trueswitcher
01-30-2016, 01:05 PM
This started to work earlier today. The only other issue I have come across was while exciting the main base after entering the decontamination room after the resupply box I began walking on air. I was able to resolve the issue by getting my head under the air flow vents and the pushed me closer to the ground so I could get out took a bit of work but I got it. Other than that a dog poop going thru the street and not on the street was a little off but, cute dog emote BTW the game has been great. Super excited for the full game release and thanks you all for the great work, it is much appreciated.

MacTavishPapa6
01-30-2016, 03:23 PM
Which terminal are you trying to use?

Proto Fo3
01-30-2016, 05:39 PM
I have something similar, but it's the final upload that I can't access.

http://forums.ubi.com/showthread.php/1379804-Unable-to-complete-Virus-Mission

UbiBooma
01-30-2016, 08:37 PM
Glad to hear it was resolved. Nonetheless, everyone remember to check the how to report a bug (http://forums.ubi.com/showthread.php/1376863-Closed-Beta-Report-a-Bug)thread. Thank you!