PDA

View Full Version : Getting stuck in moving



XyZspineZyX
07-16-2003, 08:48 PM
i read many replies where ppl have said u have to look at the lights and then allowed to moove. pls can someone xplain it properly to me what am i supposed to do to move coz i am stuck(iam talkin abt training level) pls help me out

XyZspineZyX
07-16-2003, 08:48 PM
i read many replies where ppl have said u have to look at the lights and then allowed to moove. pls can someone xplain it properly to me what am i supposed to do to move coz i am stuck(iam talkin abt training level) pls help me out

XyZspineZyX
07-16-2003, 09:47 PM
Listen to Lambert, he says look at the lights, that means move the mouse to LOOK at the red lights. It's not brain sugery.

My system:

AMD XP 2400+ @ 2.13 Ghz
1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @333Mhz
Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @720
Windows XP SP 1
Microsoft Directx 9.0a
Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
16x Antec DVD drive
24x10x40 Plexwriter CD-RW
1 Westerndigital 40 gig harddrive, master
1 Westerndigital 100 gig hdd, slave
XFX KT400 ALH Via mainboard, 4-in-1 4.48
All in my modded "Spiderman" case!