PDA

View Full Version : General Protection Fault



TUBAL-CANE
03-21-2004, 12:59 PM
Whenever I run SC I get a general protection fault. No other information is given.

The game does not run at all.

I have an ATI 8500 video card, and a sound blaster mp3+ sound card.

Windows XP Pro
Pent 4 1.4 gig, 512mg ram

I installed the latest drivers for directx, video, and sound cards.

I closed everything I could think of in msconfig.

What else can I do?

TUBAL-CANE
03-21-2004, 12:59 PM
Whenever I run SC I get a general protection fault. No other information is given.

The game does not run at all.

I have an ATI 8500 video card, and a sound blaster mp3+ sound card.

Windows XP Pro
Pent 4 1.4 gig, 512mg ram

I installed the latest drivers for directx, video, and sound cards.

I closed everything I could think of in msconfig.

What else can I do?

gnogtr
03-21-2004, 03:52 PM
Go to www.ati.com (http://www.ati.com) and get the 4.3 drivers.

<a><center>My system:

AMD 64 3400+ @ 2.30Ghz
1 gig of Corsair TwinX DDR PC3200 RAM @414Mhz
Radeon 9800 Pro video w/TV out core @450, mem @735
Windows XP SP 1
Microsoft Directx 9.0b
Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
LiteOn DVD+/-RW drive
Plexwriter CD-RW
Maxtor Diamond 9 160GB SATA hdd
2x Maxtor Diamond 9 80GB SATA on Raid 0 (160 GB)
Westerndigital 40 gig harddrive
Westerndigital 100 gig hdd
Asus K8T800 mainboard
Creative 5.1 surround system
Swiftech liquid cooling system

Additional PC version help:

http://www.pcgamessource.com

<font color=ff0000>XIII Mod and Beyond Good and Evil Tech support mod</font color=ff0000></a>
<a href="mailto:gnogtr@yahoo.com">Drop me an Email</a></center>