PDA

View Full Version : Graphics problem. Floor looks like a 70's disco club...



John F
09-13-2004, 09:56 AM
Yea, right at the start of the single player game, when camera is zooming on the guy lying flat on the floor, the floor itself really looks like a 70's disco club (flashing yellow/red/green polygons). When I play, in the "sewers", I have the same problem. When I get to the beach, everything turns white. I've got DirectX 9.0b and the latests ATI drivers. Any ideas ?

Please help!

AMD Athlon XP 2600+ (1.9 ghz)
Asus A7N8X
512MB DDR (333 mhz)
ATI Radeon 64MB VIVO

John F
09-13-2004, 09:56 AM
Yea, right at the start of the single player game, when camera is zooming on the guy lying flat on the floor, the floor itself really looks like a 70's disco club (flashing yellow/red/green polygons). When I play, in the "sewers", I have the same problem. When I get to the beach, everything turns white. I've got DirectX 9.0b and the latests ATI drivers. Any ideas ?

Please help!

AMD Athlon XP 2600+ (1.9 ghz)
Asus A7N8X
512MB DDR (333 mhz)
ATI Radeon 64MB VIVO

cyber_snakEx
09-13-2004, 10:29 AM
Well i'm pretty shure that U need to get your self a new Graphic card. and it doesent hurt to expand the RAM http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

My old JUnk
BIOS: Award Modular BIOS v6.0
Mobo: ASUS A7V600 ACPI BIOS Revision 1006
Processor: AMD Athlon(TM) XP 3200+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz
Main HDD: Western Digital 36Gb 8Mb buffer 10000Rpm SCSI
Memory: Kingston Dual 1024MB RAM DDR 400Mhz PC3200k
Page File: 319MB used, 2142MB available
Card name: NVIDIA GeForce FX 5600XT256
Monitor: 19" Medion MD1998PB
Soundcard: USB 7.1 Sound Blaster Audigy 2 NX 24bit
Sound system: Creative Inspire P580 5.1 6W RMS per Channel 17W RMS woofer
OS: WinXP PRO SP2 always -up-to-date-

John F
09-13-2004, 10:34 AM
Darn...that's what I didn't want to hear.

For the RAM, I just upgraded to 512 and can't spit out the cash for another upgrade. Sh*t.

.jb-
09-13-2004, 10:36 AM
Are you sure you have the latest drivers??? Because I have an old system with that same card and I got on it to check if it had the problems you described and it didn't. I use the ATI drivers only instead of 3rd party.

- - - - - - -
jb-
- - - - - - -
Asus K8N-E Motherboard - AMD Athlon 64 3400+ oc'ed @ 2.52ghz - 1024mb DDR400 Memory - BFG GeForce 6800 Ultra oc'ed @ 555mhz - 160GB Harddrive 10,000rpm 8mb cache - 21" Sony Triniton blk. Flatscreen - Logitech MX510 gaming mouse, Media Keyboard, and 420 cam - DSL: 3mb down
- - - - - - -

.jb-
09-13-2004, 10:38 AM
Also try changing the graphics details to different levels, and which game patch are you using?

- - - - - - -
jb-
- - - - - - -
Asus K8N-E Motherboard - AMD Athlon 64 3400+ oc'ed @ 2.52ghz - 1024mb DDR400 Memory - BFG GeForce 6800 Ultra oc'ed @ 555mhz - 160GB Harddrive 10,000rpm 8mb cache - 21" Sony Triniton blk. Flatscreen - Logitech MX510 gaming mouse, Media Keyboard, and 420 cam - DSL: 3mb down
- - - - - - -

John F
09-13-2004, 10:44 AM
I'm using 1.1 patch.

I didn't try lot's of graphic details changes. At first, I just went and put some random settings. I got the problem. Then, I put LOW everywhere. Same.

I'm indeed using the ATI driver and not a 3rd party driver. I was actually thinking of trying out the omega drivers. Every other game works no problem except this one.

http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif

.jb-
09-13-2004, 10:59 AM
Hmmm...well I'm not really sure what to tell you. Maybe someone else here can help you out! I guess the best thing to do would be trying patch 1.2 or those omega drivers you referred to.

I used that card playing Delta Force: Black Hawk Down about a year ago and it did that same thing, but I just updated the drivers then it worked fine.

- - - - - - -
jb-
- - - - - - -
Asus K8N-E Motherboard - AMD Athlon 64 3400+ oc'ed @ 2.52ghz - 1024mb DDR400 Memory - BFG GeForce 6800 Ultra oc'ed @ 555mhz - 160GB Harddrive 10,000rpm 8mb cache - 21" Sony Triniton blk. Flatscreen - Logitech MX510 gaming mouse, Media Keyboard, and 420 cam - DSL: 3mb down
- - - - - - -

.jb-
09-13-2004, 11:00 AM
I have plenty of screenshots on that computer of the game messing up like that, it was actually funny and made it easy to shoot ppl in multiplayer because they stood out so much compared to the colorful ground and walls.

- - - - - - -
jb-
- - - - - - -
Asus K8N-E Motherboard - AMD Athlon 64 3400+ oc'ed @ 2.52ghz - 1024mb DDR400 Memory - BFG GeForce 6800 Ultra oc'ed @ 555mhz - 160GB Harddrive 10,000rpm 8mb cache - 21" Sony Triniton blk. Flatscreen - Logitech MX510 gaming mouse, Media Keyboard, and 420 cam - DSL: 3mb down
- - - - - - -