PDA

View Full Version : Help, Just bought the game but it wont let me play.



MRedford
07-19-2004, 02:06 PM
Help, Just bought the game but it wont let me play.
I got home eagerly waiting to get into the game but when I tried to run it I got an error message saying-
"CD/DVD emulation software detected"
I have no such software running on my system. I have used EndItAll to kill off all unnecessary background tasks but it still thinks I have some hackers **** running. Any idea what may be causing this? I have installed the latest patch but to no avail. Please help.

MRedford
07-19-2004, 02:06 PM
Help, Just bought the game but it wont let me play.
I got home eagerly waiting to get into the game but when I tried to run it I got an error message saying-
"CD/DVD emulation software detected"
I have no such software running on my system. I have used EndItAll to kill off all unnecessary background tasks but it still thinks I have some hackers **** running. Any idea what may be causing this? I have installed the latest patch but to no avail. Please help.

fUble_baSs
07-19-2004, 02:08 PM
I guess you still have some evidence of a a cd/dvd emulator. You have to completely remove it before being able to play

http://www3.sympatico.ca/m.lavigne2/fublebassscptsig.jpg
Game tag: fUbleb4Ss

Midas_Hand
07-19-2004, 02:12 PM
CloneCD is the most common cause of this problem.

==========================
AMD Athlon XP 1600+, 512MB Crucial DDR266, PowerColor Radeon 9600PRO 128MB DDR, Creative SoundBlaster Audigy Gamer, Dual Maxtor 40GB HDD's

Built it myself and it runs like a dream! (looking to upgrade my CPU though.)
http://kingdomconservatory.org/mysig4.jpg

MRedford
07-19-2004, 04:53 PM
Thanks Midas.
Uninstalling CloneCD has fixed it.